Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

pranie dywanu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

hej kto moze polecic jakis dobry skuteczny 艣rodek do prania dywanu, dywan jest spory poplamiony i dosc zapuszczony-taki byl jak wynajelismy mieszkanie.Tak si臋 zastanawiam czy dam rade go wyprac sama czy lepiej zap艂aci膰 firmie pioracej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Sama to najwy偶ej wetrzesz brud g艂臋biej w dywan. Lepiej wypra膰 dywan w pralni. Bardzo podoba mi si臋 pranie na wskro艣. Efekty powalaj膮ce. Jednak jak chcesz wypra膰 w domu to porz膮dnie go wypierz w zwyk艂ym proszku do prania. A ca艂膮 pian臋 wci膮gnij odkurzaczem wodnym. Efekt por贸wnywalny do prania w pralni ale trzeba mie膰 odpowiedni sprz臋t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mocno zapuszczony to poszukaj pralni. szkoda twojej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wymieszaj sode tak膮 spo偶ywcza z octem i wod膮 ja zawsze na oko wszystkiego daje i powinno wszystko zej艣膰 tylko z octem nie przesadz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samodzielnie nie polecam, okaza艂o si臋, 偶e nie wychodzi mi to za dobrze, ale dopiero wtedy jak zobaczy艂em ile brudu wychodzi z mojej wyk艂adziny przy pomocy specjalnego sprz臋tu i 艣rodk贸w pior膮cych :D Samemu mo偶na oczywi艣cie, ale skutek mo偶e by膰 troch臋 inny - tzn nie m贸wie, 偶e zrobisz to 藕le, ale mniej skutecznie i dok艂adnie ;) Dlatego na w艂asnym przypadku zawsze polecam t臋 firm臋 http://clean-look.pl/uslugi/pranie-wykladzin/ Najlepsze jest to, 偶e dopiero niedawno si臋 dowiedzia艂em, 偶e je艣li zbyt cz臋sto myjesz dywan albo wyk艂adzine to mo偶esz j膮 popsu膰.. masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lepiej sama tego nie r贸b bo jeszcze wi臋kszych plam narobisz. U mnie z plamami na wyk艂adzinie poradzi艂a sobie doskonale firma www.dobryserwis.waw.pl i koszt tego nie by艂 wysoki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jaki艣 czas temu usuwa艂am do艣膰 trudn膮 bo t艂ust膮 plam臋 z dywanu i zastosowa艂am si臋 kropka w kropk臋 to porad ze strony 7kd.pl/smartblog/131_usuwanie-plam-z-dywanu.html. Podzia艂a艂o 馃檪 Fajny praktyczny i przydatny poradnik, t艂umacz膮 w jasny i logiczny spos贸b ja wywabi膰 plam臋 nie niszcz膮c jednocze艣nie samego runa.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰