Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet mnie pobił a mimo to z nim jestem

Polecane posty

Gość gość
masakra niektóre z was :o

Gość gość
gość dziś Zakład w ciemno ze te które tak kategorycznie są przeciw są pannami plus jeden facet, w ciemno, kawaler. xxx no to bardzo się mylisz Ja mam 37 lat od 10 lat w małżeństwie, od 14 lat w związku i mamy dwoje dzieci 7 i 5 lat. Tak owszem to my jesteśmy dziwne, bo nie wybaczamy pobicia, a wy jesteście takie "życiowe" bo dla was to nic takiego i bronicie zwykłych bandytów :o Ja od pierwszego męża oberwałam RAZ. Pierwszy i ostatni i tyle mnie widział. Poroniłam wtedy i to był koniec, bo ja jestem normalna ale tak jak mówiłam, co kto lubi.

Gość gość
Spoko, jak twój mąż nie będzie dawał klapsa dziecku to dziecko kiedyś będzie biło Ciebie.

Gość gość
Zakład w ciemno ze te które tak kategorycznie są przeciw są pannami plus jeden facet, w ciemno, kawaler. x facet używający przemocy to dno jakiś bezwartościowy głupek,sfrustrowany palant szkoda czasu na taka osobę

Gość gość
gość dziś Ja poznalam kiedys faceta, ktorya zawrocil mi w glowie. Moj maz dlugo to tolerowal, zreszta nic z mojej strony nie bylo, po prostu on mnie podrywal a mi bylo przyjemnie. I ktoregis dnia przeczytal od niego smsa. Nic w nim nie bylo oprocz paru komplementów. Dostalam taki wp*****l ze przez tydzien nie moglam usiasc xxx No brak mi słów Ja uważam, że jest różnica między lekkim liściem w kłótni gdy jedno niekoniecznie kobieta powie coś czego nie powinno i zada cios poniżej pasa czym może wyprowadzić z równowagi, bo człowiek na sekundę nad sobą nie panuje, a konkretnym wpier/dolem i to za co? za sms? rzeczywiście oznaka miłości za którą trzeba faceta szanować no weź się babo poczytaj :(

Gość gość
Jest wiele gorszych rzeczy które facet może zrobić i nieraz lepiej krótko boleśnie i po sprawie.

Gość gość
no jasne krótko i na temat, bo przecież zawsze może być gorzej więc lepiej niech wpier/doli :( tak sobie tłumacz mam wrażenie, że to jedna i ta sama kretynka pobita i wyrzucona z mieszkania pisze te głupkowate teksty, bo to ten sam debilny styl i tok rozumowania normalna kobieta w życiu tak nie pomyśli

Gość gość
Mój DeMonek nigdy mnie nie uderzył on mnie kocha :)