Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAh

Forum pań po cesarce

Polecane posty

Gość gośćAh

Witam 8 dni temu miałam cesarke niby wszystko jest ok ale odczuwam ból w lewym boku w sumie tylko e lewym boku czy któraś z pań tak miała? I czy przy siusianiu czulyscie jak by ktoś was sciskal od środka?

Gość gość
ja miałam tak,że przy sikaniu i przy załatwianiu się bardzo mnie kłuło i ściskało,bardzo długo mnie bolało ,mysłałam nawet że mi coś spieprzyli,ale w koncu po długim bo ok. pare miesięcy czasie przeszło

Gość gość
Po pierwszej cesarce mialam tak samo. Bardzo bolesne klucie w jednym boku ktore minelo po 3tygodniach i byl to pewnie jakis szew wewnetrzny. Obrot z boku na bok to byla masakra. Przy sikaniu sciskanie przez co trudno bylo mi sie wysikac do konca. Trwalo chyba kilka kilkanascie dni. Po drugiej cesarce klucia nie czulam a to uczucie przy sikaniu bylo slabsze i szybciej przeszlo:-)

Gość gość
Ja po tygodniu zadnego klucia juz nie czulam, ale przez pierwsze kilka dob strasznie. Przy sikaniu gniotlo mnie cos i bolalo tak jakby pecherz mial mi wypasc oprzez ok 2tyg. Potem minelo. Jestem 6mcy po cc i nic nie noli, nic nie kluje. Myslalam tylko, ze blizna bedzie mniej widoczna. Ona jest wypukla i rozowa. Wyglada jakby ktos zespawal mi brzuch :(

Gość gość
Jestem 6 lat po cc i smialo moge polecic.po nieudanych probach sn zrobiono mi ostatecznie cc.bol duzy-jak to po operacji,ale po ok. tyg smigalam.blizna jest cieniutka,wyblakla,niezauwazalna linia.jestem zadowolona.dziekuje temu,kto wymyslil cc.zbawienie dla kobiet.teraz za niedlugo znow rodze,ale tym razem nie dam sie wrobic w sn,pisze oswiadczenie,ze chce cc.trzymajcie kciuki

Gość gość
a na mnie goiło sie jak na psie;P po tygodniu latałam... najgorsze były 2 dni po bo byłam wczesniej chora i miałam kaszel... masakra.

Gość gość
Mnie bolało 2 albo 3 tyg. Czułam się jak kaleka. Po kilku latach rodziłam naturalnie i było lepiej. No ale ten pierwszy poród to nie był mój wybór.