Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowe dziewczę

Golić czy nie? Oto jest pytanie.

Polecane posty

Gość kasztanowe dziewczę

Mam naturalnie rude włosy i piękne bujne owłosienie łonowe też rude. Jednak jestem pedantką jeśli chodzi o wszystko, a higienę to już w szczególności. Wiem, że najhigieniczniej jest ogolić do zera łono. Raz tak zrobiłam ale moja ci/pka znacznie straciła na wyglądzie. Postanowiłam, że niech odrośnie. Lecz gdy teraz widzę jak odrasta, to znów nachodzą mnie myśli o higienie. Niestety, moją wadą jest brak zdecydowania. Ja po prostu jestem chora, gdy mam podjąć jakąś decyzję. Wolę, gdy sytuacje życiowe tak się składają, że np. nie mam wyboru. Jednak tu mam wybór i kompletnie nie wiem co zrobić :( Pomocy.

Gość gość
Wiem,że nic nie wiem.

Gość prawictwo pospolite 193
jak masz brzydkie genitalia to nie gól

Gość gość
Jakbym czytał moją żonę :D Totalny brak zdecydowania :D :D :D

Gość gość
czy wszyscy sie gola?

ci co nie maja pieniedzy na maszynke sie nie golą ..

Gość gość
Zartujesz ? W zyciu nie bylam lysa, nawet jak rodzilam, nie było to wymagane :P Jestem kobieta, nie dziewczynka, mam swoje zdanie i swoja opinie. Reklamy na mnie nie działaja :D

Gość gość
Kobieta kobietą ale warto o siebie dbać! Wydepiluj sie ale nie na zero ;)

Gość kasztanowe dziewczę
Wolałabym uniknąć kompromisu. Albo zgolę na łyso albo nic nie zgolę. Samo tylko przystrzyżenie nie będzie ani to do końca higieniczne, ani piękne. Stracą znacznie na wyglądzie. Najpiękniej wyglądają jak są właśnie takim gęstym, rudym, bujnym trójkątem. A jak przeciągnę grzebieniem (tylko proszę się nie śmiać ;) ) to aż sama wpadam w zachwyt jaki mam cudny wysoki trawniczek ;) Tylko jak wiadomo taki trawniczek jest średnio higieniczny. Mam mętlik w głowie i nie wiem na co się zdecydować.

Gość gość
Nie ogolona c**a jest obrzydliwa, a ruda to juz wgl. Nie badz obrzydliwa i zgol te rude łoniaki. I co tu ludzie za bzdury pisza, w tych czasach macie takie dylematy. Depilacja jest higieniczna a jej brak nie. Faceci gola genitalia, pachy, chodza na depilacje klatki piersiowej a zeby kobieta sie nie golila ochyda.

mnie nie obchodzi co masz w majtkach , bo nie jestem twoim chłopakiem .. Ogolona , nieoglolona . co za różnica ? Jakbym był twoim chlopakiem to koniecznie ogolona na zero .. Ale nie jestem wiec mi to obojętne.

Gość gość
same stare baby na tym forum jestem facetem i sam sie depiluje. Nie spotkalem jeszcze dziewczyny zeby nie byla ogolona. jak mozna taka piescic czy calowac tam. po tych klakach bleeee

Gość gość
Goliłam pewien okres czasu, zaczęły się infekcje. Zapuścilam i już nie wracają. Podstawa to higiena. Co z tego że ktoś goli jak gacie zmienia raz na kilka dni

Gość gość
@ gość dziś same stare baby na tym forum jestem facetem i sam sie depiluje. Nie spotkalem jeszcze dziewczyny zeby nie byla ogolona. jak mozna taka piescic czy calowac tam. po tych klakach bleeee x Ale piertolisz! Ja swojej żonie wręcz zabroniłem golenia ani nawet podcinania. Uwielbiam chwytać ustami za te włoski i ciągnąć. Jej to sprawia przyjemność. Uwielbiam też włoski między pośladkami. Coś wspaniałego :)

Gość gość
Na wlosach gromadza sie rozne bakteria. Fuj, albo np jak masz miesiaczke to krew przykleja sie do tych wlosow. To jest obrzydliwe byc nieogolonym bez kitu.

Gość gość
Ja swojej żonie wręcz zabroniłem golenia ani nawet podcinania. Uwielbiam chwytać ustami za te włoski i ciągnąć. Jej to sprawia przyjemność. Uwielbiam też włoski między pośladkami. Coś wspaniałego usmiech.gif >.>..>>>>> Nie no ja nie wierze, jak mozna byc az tak swiniowatym. Czlowieku obrzydliwy jestes

Gość gość
Gdyby mi maż zabronił sie golić to bym go pogonila... Zawsze dbałam o higiene a depilacja była bardzo ważna. NIe poszłabym po łóżka z nie ogolonym facetem. Miałabym go po tych wlosach dotykać, ludzie epoka kamienia łupanego dawno za nami.

Gość gość
Jakby mój facet zgolił klatę, pachy czy nogi to bym do łóżka tej baby nie wpuściła

Gość gość
Do autorki:Mój mąż uwielbia moje rude włoski na dole...są seksy i przede wszystkim nie są przeciętnie jak obleśne czarne .. zawsze zostawiam dla niego paseczek

Gość gość
@ gość dziś gość dziś Ja swojej żonie wręcz zabroniłem golenia ani nawet podcinania. Uwielbiam chwytać ustami za te włoski i ciągnąć. Jej to sprawia przyjemność. Uwielbiam też włoski między pośladkami. Coś wspaniałego usmiech.gif >.>..>>>>> Nie no ja nie wierze, jak mozna byc az tak swiniowatym. Czlowieku obrzydliwy jestes Nie no ja nie wierze, jak mozna byc az tak swiniowatym. Czlowieku obrzydliwy jestes x To uwierz! Bo tak właśnie robię i bardzo mnie to jara. Dodam, że językiem też muskam kakao więc dla mnie to nie żadne obrzydlistwo a podnieta

Gość gość
Na wlosach gromadza sie rozne bakteria. Fuj, albo np jak masz miesiaczke to krew przykleja sie do tych wlosow. To jest obrzydliwe byc nieogolonym bez kitu No jak się nie myjesz to się przykleja. Nie mam bujnych klakow, podcinam i nigdy żadnych problemów nie miałam z krwią.

Gość gość
@ gość dziś Na wlosach gromadza sie rozne bakteria. x Znowu piertolenie. Gdyby tak chcieć podchodzić to należałoby w ogóle zrezygnować z pocałunków. Wiesz ile w jamie ustniej jest bakterii???????

Gość gość
Do autorki:Mój mąż uwielbia moje rude włoski na dole...są seksy i przede wszystkim nie są przeciętnie jak obleśne czarne .. zawsze zostawiam dla niego paseczek X Wiewiorka. U mnie też. Ale w sumie mam ich tam mało i takie delikatne. Niektóre na nogach mają grubsze

Gość gość
W jamie ustnej jest ogrom bakterii. Fuj. Nie całujcie się to niehigieniczne. Pozarażacie się jakimś syfem

Gość gość
jak robić minete , gdy pipa owłosiona ? Jak wy sobie to wyobrażacie. Im mniej tam włosów tym łatwiej zrobić minetę

Gość gość
Ja tam poznałam się tych ochydnych kłaków u kosmetyczki metodą laserową. Zostawiłam tylko mały paseczek po środku. I teraz jedyny mój problem to przystrzyc paseczek raz w tygodniu.

Gość gość
Sorry ale ja na lechtaczce nie mam włosów. I jakoś robił. Więcej, gdy zgoliłam seksu nie było bo facetowi się nie podobało takie na lyso, jak u dziewczynki