Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie ze macie owulacje

Polecane posty

Gość gość

Przez 6 lat z roczna przerwa brałam tabletki anty wiec nigdy za bardzo nie obserwowalam śluzu czy temperatury. Macie jakieś charakterystyczne objawy?

Gość gość
śluz się zmienia jest bardziej mokroitd ... czasem zaboli jeden z jajników

Gość gość
Bardzo boli mnie jajnik , mal hcice jak kotka , i krwawie podczas ostrego bzykania

Gość gość
Mam chcice mialo byc :)

Gość gość
Cieknie ze mnie dużo sluzu

Gość gość
Boli jajnik, cieknie śluz

Gość gość
Śluz u bil jajnika taki, ze przez pól dnia chodzę prawie pól zgieta

Gość gość
ja nie bralam nigdy hormonow i nie wiem kiedy mam owulacje, mam nieregularne miesiaczki, co 27-35 dni, roznie

Gość gość
U mnie z pochwy wydobywają się wtedy pierwsze takty Tańca z szablami Arama Chaczaturiana, to nieomylny znak :classic_cool:

po pierwsze kłócie w jajniku od 3 do kilkunastu godzin po drugie syf na brodzie, jak owu jest z lewego jajnika to po lewej stronie mam syfka, śluz tez się zmienia no i właśnie ta nieszczęsna chcica.

Gość gość
Chcica...oj tak...caly czas jest mi przez to goraco. Tam na dole pulsuje jak po alkoholu ;) Do tego sluz jak bialko z kurzego jajka i mocne klucie w ktoryms z jajnikow

Gość gość
Chcica- co za prostackie określenie. Owulacje wyliczam na podstawie skoku temperatury

Gość gość
his infernal majesty, ty masz jakiekolwiek życie poza kafe? Koorva kobito ty masz dzieci a zachowujesz się jak gimbus :O

Gość gość
Kto ma kobiety szanować jak same siebie nie szanują? Dziewczyny nie wpisujcie takich prymitywnych określeń... mozna przeciez: popęd, wzmozona ochota na przytulanie, większe libido. Takie to trudne?

Gość gość
Mam ogromną chęć na mizianie się oraz inne czynności zaliczane do intymnych. Na moich niewymownych pojawia się ciecz, dużo cieczy. Zadowolona z gracji i klasy mojej wypowiedzi? A poza tym ciągnie jajnik i to nie przez dzień tylko ze 2 co najmniej a w dniu owu najmocniej. Jeszcze trochę mnie piersi bolą.

Gość gość
22. 31 chciała dowcipnie a wyszło żałośnie

Gość gość
no i w tym problem ze jak mamy owulacje to chcialbysmy dowcipnie :) caly czas

Gość gość
A macie jakies objawy ze zbliża sie owulacja czy tylko w dzien owulacji odczuwacie dolegliwosci?

Gość gość
ja zawsze odczuwam owulacje tak dzien dwa przed :) śluz wiecej śluzu i jeszcze więcej śluzu :) przed pierwsza ciąża była też duża chęć no a teraz jest jak jest :P raz się zdziwiłam jak sobie zle policzyłam że jestem po owu, zaplątany miesiąc był no więc wyszło że po owu to na nie wielkie ryzyko do zabawy a następnego dnia: skąd ten śluz :P tak się nakręciłam myślą "wpadki" że po miesiącu lepiej ją zaplanowałam :D

Witajcie dziewczyny :) mam problem, a mianowicie nie mogę dokładnie rozpoznać swoich objawów. zacznę od tego że niecałe 8 tyg temu miałam łyżeczkowanie macicy z powodu obumarłej ciąży. po ok 30 dniach pojawił się brunatny śluz z odrobinką krwi. poszłam do gin i stwierdziała że mam torbiel na lewym jajniku w wyniku zabiegu i że w tym miesiącu owulacji mieć nie bede. od tego czasu po 13 dniach miałam śluz jak przy owulacji balało mnie z prawej strony podbrzusze i miałam ogromną chęć na kochanie :) czyli dokładnie tak jak przed ciążą rozpoznawałam owu. czy jednak gin mogła się mylić? czy któraś miała podobną sytuację?

Gość gość
Rżnę oczami wszystkich chłopów na ulicy, w pracy, w autobusie. A w domu, w realu, nie odpuszczam mojemu "Miśkowi" :-)

Gość gość
12:22 Mysle ze mogla sie mylic.przeciez owulacje mozna miec z obydwu jajnikow wiec to ze na jednym jest torbiel nie oznacza ze drugi nie dziala.

Też tak myślę :) dziekuję Ci bardo za odp. cudownie by było jakby sie myliła. chciałabym zajść jak najszybciej a po tym zabiegy już sama nie wiem co się we mnie dzieje :/

Gość gość
12:57 powodzenia:) ja tez sie wlasnie staram o drugie;)

Kamka2211 dziś ja miesiac temu nie mialam owulacji (potwierdzone usg, żaden pęcherzyk nie urusł) a objawy miałam jak na owulacje i gdyby nie usg tro nigdy w zyciu nie powiedzialabym ze nie mam owulacji

za 2 tyg mam wizytę u gin to się dowiem jak jest. chciałabym wiedzieć chociaż jak to ze mna jest. dziękuję i także życzę powodzenia w staraniach :) Anka_32 więc skąd te objawy??

gin 2 tyg temu na wizycie powiedziała że mam bardzo grube endometrium ale owulacji nie widzi a 2 tyg po tym objawy owulacji... i zgłupiałam co sie dzieje

Gość gość
u mnie łatwo poznać bo jest wodnisty śluz podbarwiony, krwią, do tego boli mnie jajnik, i ciągnie mnie do bzykanka:) nie wiem czy zauważyłyście w okresie owulacji wygląda się kwitnąco

kamka mi sie wydaje ze mimo ze nie pecherzyka dominujacego to tam w środku dzieje sie tak jakby on miał byc.... nie wiem już sama zgłupiałam... obecnie jestem na clo i na monitoringu i wg usg wczoraj moze dzis powinna byc owulacja (test owulacyjny robiłam wczoraj i był negatywny) a dzis mnie boli jajnik. podbrzusze i kiepsko sie czuje ale zero sluzu... i albo sobie juz wmawiam owulacje albo taka jest wlasnie dziwna,

więc pozostaje czekać. mam nadzieję że bedziesz miała owulację i zakończy się owocnie :) zawsze sądziłam że mam zdrowy i silny organizm a teraz to czekanie mnie denerwuje. jak się okaże że torbiel się nie wchłonęła i konieczne będzie leczenie... wolę nie myśleć ile będziemy musieli czekać na dzidzie. oby niedługo :)