Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli Andrzej Duda to prezydent wszystkich Polaków to ja jestem małą dziewczynką

Polecane posty

Gość gość
z warkoczykami?

Gość gość
to typowy pisior i typowy katol dwulicowy, nieufam mu, w d***e mam takiego prezydenta i jego żydowską żonke i zblazowaną córeczke !!

Gość gość
oleje każdego-oprócz tych z PiS

Gość gość
krakowski burak, tyle w nim klasy co w bronku podczas polowania na zające 🖐️

Gość gość już dość
Nie jest i nie będzie prezydentem wszystkich Polaków, bo to jest niemożliwe, poza sensem formalnym, takiego stwierdzenia. Naprawdę już najwyższy czas przestać wierzyć w te propagandowe dyrdymały, które rozsiewają od zarania tzw: III RP jej funkcjonariusze od dezinformacji, zwani popularnie dziennikarzami i publicystami. Przecież jest jasne, że dany polityk, który został prezydentem reprezentuje określone poglądy, środowisko. Może z partii się wypisać, ale nie zmieni (jeśli nie jest Kukizem :D albo Palikotem :D) nagle swoich poglądów, ani nie zerwie realnie istniejących stosunków politycznych i towarzyskich z partią, która wyniosła go do władzy, sukcesu. No, trzeba być bardzo nierozumny politycznie, aby w takie brednie wierzyć.

Gość gość
Dajcie mu już spokój smierdzące hieny cmentarne .

Gość gość już dość
Chyba pierwszym "prezydentem wszystkich Polaków", był :D Jaruzelski :D O ile pamiętam, wtedy ukuto tę idiotyczną frazę, żeby maskować fakt, kim był Jaruzelski, przecież moskiewskim nadzorcą, który zerwał się z łańcucha, bo buda sowiecka właśnie się rozpadła. Potem każdy sobie taką etykietkę przyklejał, co nijak się miało do rzeczywistości. To określenie jest ze swej istoty peerelowskie, ponieważ jak ogół haseł politycznych w PRLu, służy zamaskowaniu prawdy i wykreowaniu pożądanej świadomości społecznej. Ja głosowałem z przyjemnością na Dudę i nie sądzę, abym tego kiedykolwiek żałował. Natomiast nie będzie Duda ani prezydentem PO, ani lemingów (chyba, że się obudzą z amoku), ani Mira, ani świętej pamięci doktora Jana :D ani dogorywającej postkomuny. Po prostu nie, bo to jest niemożliwe i bezcelowe. Po to Duda reprezentuje określoną wizję i środowisko, aby wizję swoją i tego środowiska realizować.

Gość gość
"Nie ustosunkował się do pytania o karę śmierci. " Najpierw niech Korwin zbierze kilka milionów podpisów pod swoim postulatem, a dopiero potem domaga się od Prezydenta dopisania kolejnego pytania. Tak to każdy może sobie apelować. Niech dopisze to, niech dopisze tamto..

Gość gość już dość
Dopisać, to się można do wycieczki :D

jak się spyta lud o karę śmierci, ten zdziczały od ponad wieku przez sockomunę, to odpowiedzą tak z dwóch przyczyn: z emocji i "bo nie będę go utrzymywał":O:O:O:O:O:O:O:O to jest smutne

Gość gość już dość
Broken, chcesz się dopisać do wycieczki? :D