Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

citerion

Potrzebuje porady, ona potrzebuje czasu

Polecane posty

Cześć, poznałem jakiś czas temu dziewczynę, udało mi się od niej załatwić kontakt i następnie z nią umówić. Najpierw pierwsze spotkanie. Było całkiem normalnie, trochę gadania, trochę dotyku, ogólnie fajnie wyszło. Widać było że jej się spodobałem. Potem doszło do drugiego spotkania, schemat podobny, z tym że siedzieliśmy już wtuleni w siebie. Na koniec spotkania nie mogłem wytrzymać i ją pocałowałem. Głupio wyszło bo w momencie poszła, bez słowa. Na drugi dzień zadzwoniłem, ale nie odebrała, więc napisałem żeby oddzwoniła w wolnej chwili. Odpisała, że potrzebuje czasu żeby to przemyśleć, bo była w lekkim szoku. Myślę że po prostu to dla niej za szybko, ale nie wiem. Spodobała mi się ta dziewczyna, nie chciałbym żeby tak się skończyła nasza znajomość. Możecie mi coś poradzić, jak mam się zachować? Od tamtego momentu nie wysłałem do niej żadnej wiadomości, ani nie dzwoniłem.

Gość gość
Spodobała mi się ta dziewczyna, nie chciałbym żeby tak się skończyła nasza znajomość. X napisz jej to i powinno byc ok. i bądz dla niej miły i cierpliwy a wszystko bedzie dobrze