Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski za naszą kasę wynają sobie mieszkanie na 5 lat

Polecane posty

Gość gość

:D nie podchwycono w telewizyjnych i radiowych dziennikach i programach publicystycznych doniesień, że były prezydent w ostatnich dniach urzędowania za nasze, podatnicze pieniądze wynajął dla siebie mieszkanie w Warszawie na pięć lat - choć przecież skandal to niewiarygodny, tym większy, że państwo Komorowscy poza domem w Budzie Ruskiej są właścicielami dwóch mieszkań w stolicy, z których jedno, 120 metrów, wynajęli pięć lat temu na dziesięć lat kancelarii prawniczej, więc czerpią z niego dochód, a w drugim, 70-cio metrowym, mieszka jeden z ich synów, któremu, choć jest dorosły, papa Komorowski jakoś nie uznał za stosowne poradzić, żeby wziął kredyt, zmienił pracę i znalazł sobie coś własnego, bo starzy tracą służbowy lokal i nie mają się, gdzie podziać. :D

Gość gość
każdy orze jak moze, nie wiem czemu cie to dziwi ? gdybys ty miala znajomosci i kontakty robilabys na pewno to samo :) księża pasożytują na naszych pieniądzach, dostają miliardy z naszych podatków i co ? dlaczego o tym nie mówisz ? :D

Gość gość
wynajął mieszkanie w wilii premiera dla urzędników kancelarii i będzie płacił bo sam ustalił opłaty (dawniej było bezpłatnie).

Gość gość
Ty mówisz o księżach, ja o politykach i dzięki temu wiemy o wszystkich pijawkach przyssanych do publicznego portfela. Nie ma się co tutaj na mnie zżymać i mieć pretensję że nie założyłem topiku piętnującego wszystko co patologiczne w tym kraju. :classic_cool:

Gość gość
w wilii prezydenta dla urzędników

Gość gość
Prezydent Bronisław Komorowski był pewny swej wygranej w wyborach prezydenckich. Do tego stopnia, że jeszcze przed wyborami wynajął 169-metrowy apartament od firmy zajmującej się doradztwem podatkowym. Na razie była głowa państwa otrzymała lokal zastępczy w którym również może mieszkać do 2020 roku.

Gość gość
A ci mają tutaj do rzeczy księża? I wyobraź sobie,że nie korzystałabym.W Twoim chorym umyśle nie powstało,że mogę być po prostu uczciwa?Przed Bogiem,sobą i innym czlowiekim.

Gość gość
jak ja bym miala kasy jak lodu to sorry ale też bym nie brala pienięzy podatnikow, czemu wy myslicie, że każdy na wysokiem stanowisku zaraz by kradl? jak ktos zarabia 10 tys miesiecznie to wybaczcie ale STAC go na wynajem apartamentu i żeby placic za kolację ze swoich pieniedzy. a nie z pieniedzy podatnikow. Ale niestety Polską rządzą świnie, nic z tym nie poradzimy.

Gość gość
"gdybys ty miala znajomosci i kontakty robilabys na pewno to samo :)" nie mierz innych swoją miarką :-O

Gość gość
"gdybys ty miala znajomosci i kontakty robilabys na pewno to samo usmiech.gif " nie mierz innych swoją miarką pechowiec.gif niestety tacy tak naprawde jesteśmy. ci inni to bardzo mała mniejszość :)

Gość gość
"niestety tacy tak naprawde jesteśmy. ci inni to bardzo mała mniejszość :)" mów za siebie POmyleńcu

Gość gość
a dzieci Komora mówiły że mają kredyty ! kłamały łehehhe

Gość gość
Lejaca się od ośmiu lat a nawet więcej propaganda zrobila spustoszenie w głowach mniej inteligentnej części narodu. Oto ludzie nawet nie marzacy o dwóch wielkich mieszkaniach w centrum Warszawy i emeryturze kilkudziesięciu tysięcy złotych bronią goscia który swoje wynajął a sobie zapewnił trzecie wynajete za publiczne pieniądze