Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Początkująca kucharka

Polecane posty

Gość gość

Jak szybko rozmrozić rybę i jaki sos najlepszy?pomóżcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
I ta rybę to jak przyrządzić -w jajku i bułce jak schabowego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja w piątek robiłam rybę akurat, rozmroziłam w 5minut w mikrofali na funkcji "rozmrażanie" a tak to w mąkę, jajko, bułkę i na rozgrzaną patelnie :) Ja do ryby lubię sos musztardowy i surówkę z kiszonej kapusty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak Ci się bardzo spieszy to polej rybę ciepłą wodą. Panierka do ryby : obtaczasz rybę w mące, później w jajku, a na koniec w bułce tartej. Sos, jaki u mnie ma największe powodzenie to zrobiony z musztardą, tłuszcz ze smażenia zalewasz niewielką ilością wody, zagotowujesz, doprawiasz sola i pieprzem, dodajesz musztardę dodajesz odrobinę mąki rozmieszanej z wodą, na koniec jak już zgęstnieje odrobina śmietany i wyłączasz. Smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×