Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempka

wyzsza temperatura co dalej???

Polecane posty

Gość tempka

Hej. Owulacja byla, skonczenie we mnie przez kilka dni przed i kilka dni po. Niestety nie mierze zbyt dlugo tej temperatury od owulacji mialam 37 rowno, a minelo juz 10 dni. Temperatura ciagle wzrasta teraz mam 37.5 staram sie mierzyc w tym samym czasie rano od razu po przebudzeniu. Piersi bola, brzuch lekko kluje jak przed miesiaczka. Do @ jeszcze tydzien. Cykle zazwyczaj regularne 28-30. Dzisiaj lekke zawirowania w glowie, ciemno przed oczami ale mysle ze to nie ma nic z tym wszystkim wspolnego. Czasami lekko pobolewaja mnie jajniki i zauwazylam lekkie zwiekszenie sie piersi..zwlaszcza jednej bo obwod wokol sutkow mi sie zwiekszyl. Jak myslicie zwracac uwage na ta tempke czy czekac do @ i jak sie nie pojawi to robic test?

Gość tempka
Dodam jeszcze ze coraz czesciej boli mnie glowa mimo ze przedtem tak nie mialam glowa bolala mnie raz na ruski miesiac...

Poczekaj na @. Nie nakręcać sie bez potrzeby. Bo wtedy nic z tego nie będzie :-D pozdrawiam wszystkie starające sie :)

Gość gość
Jestem 4 dni przed okresem. Dzisiaj po.poludniu pojawil sie sluz mleczno brazowy. Teraz na papierze krew. Rano mierzylam temperature byla 37st. Teraz po tym plamieniu znow zmierzylam i jest 37.3st. Czy jest mozliwosc ciazy i to po prostu plamienie czy poczatek okresu? Dodam ze gdy zaczyna mi sie @ od razu mam jasnoczerwone plamienia a nie jasnobrazowe... prosze o szybke odpowiedzi

Gość gość
a skąd my mamy wiedzieć czy to miesiączka, czy implantacja???? weź się zastanów