Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ESLO

Kobiety XL mam do was pytanie :)

Polecane posty

Gość ESLO

Witam :) Zawsze podobały mi się dziewczyny XL, ale nie jestem w stanie takiej poznać, te chude mopy za mną latają bo ja sam jestem szczupłym mężczyzną ale i przystojnym. Dlatego mam pytanie czy wy kobiety xl nie lubicie szczupłych mężczyzn ? :( (nawet może być trochę mniej niż xl ale chodzi o kobiece ciało wymiar który lubię to 165cm-70-75kg-170cm-80-85kg) Pozdrawiam. :)

Gość gość
a ty ile ?

Gość gość
Grubaski nie przepadają za szczupłymi, bo przy takich ich kompleks się jeszcze bardziej pogłębia, ale są takie które uwielbiają chudzielców, zwłaszcza te co lubią rządzić :)

Gość ESLO
Ale mala prosba nie nazywajmy kobiet kraglych grubaskami :D bo nadwaga to wielka roznica niz otylosc. No i zdaniem chyba nie bardzo moge sie sugerowac poniewaz nie wiem czy ktos kto to pisal to autorka xl ;D

Gość ovechkin
58 kilo to szczypior jesteś straszny, ty nie jesteś szczupły tylko chudzina jesteś bo jak na faceta 58 kilo przy takim wzroście to jakaś komedia a ty wyzywasz kobiety od chudych mopów przecież ty nawet takiej kobiety nie podniesiesz

Gość gość
Już uwierze w to, że jesteś przystojny. Yhy, na pewno. Ważąc 58 kg przy wzroście 175 jesteś chudzielcem i suchoklatesem za pewne. Gdyby było inaczej znalazł byś sobie kobiete w realu, a nie na kafe szukał paszteta.

Gość gość
Myślę, że tak, o ile zaiskrzy :) Gdy Ci się jakaś spodoba, śmiało startuj!

Gość gość
Autorze, a kobieta 152 cm wzrostu ile wg Twoich preferencji powinna ważyć? Szanse zawsze są, przecież ludzie maja różne gusta. Jedna XL będzie lubić grubszych panów, a inna szczupłych. Różnie z tym jest :)

Gość ESLO
hahahahaha ale sie usmialem szczypior xD suchoklates xDDDD Nie no nie sposob sie nie zgodzic ze jestem taki ale to nie moja wina probowalem przytyc i sie nie udalo a apropo szukania ja wcale nie szukam na kafe to raz z dwa nie szukam paszteta bo te kobiety xl tez potrafia byc piekne tylko nikt tego nie zauwaza

Gość ESLO
a kobieta 152cm? dla mnie bylo by dobrze jak z 60-65 kg ale to dla mnie

Gość gość
sporo dziewczyn i kobiet xl jest bardzo ładnych i atrakcyjnych to niezależne od tuszy a świadczy o poczuciu estetyki sporo,też jest par,on "szczypior";) a ona puchata najważniejsze by ludzie się kochali i szanowali,cała reszta jest do zaakceptowania ..autorze,skoro marzysz o pulchnej dziewczynie,to nie snuj opowieści,tylko próbuj powodzenia🖐️

Gość gość
Wielorybki lub słoniątka zamiast grubasek może być?

Gość gość
puchaty to może być kotek, piesek, chomik, świnka morska, królik, itp, itd... ale nie kobieta z nadwagą :P

Gość gość
kobieta xl ma zawsze powyzej 100 kg ....

Gość gość
wiec nie pasujecie do siebie ani do seksu bo cie zmiazdzy swoim cialem ani do zwiazku...

Gość gość
gość dziś kobieta xl ma zawsze powyzej 100 kg .... x a ty jestes ewidentny debil/ka jesli uwazasz ze xI to powyzej 100 xl nawet caliem sporo brakuje do 100:D

Gość gość
Ja mam 170 i 70 kg Jestem juz kragla, ale jeszcze nie gruba.

Gość gość
Kobita bez anoreksjj to nie kobita a nędzna podróba!

Gość gość
o grube wieprze oburzone sa juz? jestescie ohydnymi maciorami macie po 130 kg swinie jedne.moze takiej szukasz z trzody chlewnej? xl to jest wstretna tlusta swinia ktora smierdzi i cuchnie soba.

Gość ESLO
Gosc z 8:44 to jak masz 170 i 70 to czemu nie odpowiedziałaś na moje pytanie z tematu ? hehe ;)

Gość gość
ja jestem kobieta XS i takiem leszczem ESLO wczoraj 175cm 58kg :O nie zainteresowalabym sie nigdy:O to nie jest mezczyzna tylko dziecko w okresie dojrzewania, mysle ze nawet moj pies nie polasilby sie na takie kosci, on woli mieso;)

Gość gość
mopem koles to ty jestes, facet wazacy 58 kg przy wzroscie 170? zartujesz? ty nawet mezczyzny nie przypominasz:O wstydzilabym sie z takim chodzic:o

Gość gość
Ja Twoich parametrów nie spełniam, inny rozmiar, mniejszy.

Gość gość
58kg ale np samego fatu to koles moze normalnie dosc wygladac. To raz a dwa lepiej zeby byl chudy przynajmiej poki mlody bo w tluszczu jest estrogen hormon kobiecy ktory u faceta powodowal by babskie cycki no i jezeli od dziecinstwa jest sie grubym facetem to sory ale tam pomiedzy nogami duzo sie miec nie bedzie a tu link do pewnego osobnika o wymiarach troche podobnych : http://gwiazdunie.pl/justin-bieber-ile-wazy-ile-ma-wzrostu-nowe-dane-2013/

Gość gość
ty sie zbadaj czy nie masz jaichś robaków np lambri albo tasiemca, to moze skutecznie wyjadać organizm

Gość ESLO
Mialem robione wszystkie badania i jest ze mna wrecz idealnie a choruje raz na rok albo czasami nawet nie :D

Gość gość
Juz odpowiadam Nie chce chudszego faceta od siebie Przy takim czulabym sie jak kobyla Moj facet wazy ponad 90 kg i jeszcze mi docina na temat mojej masy :-D