Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz zneca sie nade mna ;(

Polecane posty

Gość gość

Moj maz zneca sie nade mna psychicznie. Krzyczy na mnie, wyzywa mnie na ulicy, ucieka przede mna, straszy rozstaniem. Przez najblizsze pol roku jestem od niego zalezna. Koncze studia, nie pracuje, moj staly pobyt zalezy od niego. Od kiedy stalismy sie legalnie para on ciagle wykorzystuje moja sytuacje. Specjalnie mowi mi o rozstaniu, wie jak bardzo zalezy mi na legalnym stalym pobycie. Jeszcze kilka miesiecy musze wytrzymac ale mam juz dosyc. Zle sie ze soba czuje, jest mi bardzo przykro. Uslyszalam ze jestem po/pier/dolona, po/je/bana i wiele innych pieknych epitetow. Sama juz nie wiem co do niego czuje, potrzebuje jego pomocy, bardzo mi pomogl ale jednoczesnie poniza mnie, wyzywa sprawia ze czuje sie jak go/wno, jakbym byla smieciem.

Gość gość
rodzice nie chcą mnie widzieć w domu. bo się do wykopkow nie nadaje. w domu bieda. a on mnie już 4 godzine rźnie.. nienawidzę go

Gość gość
Ty tępa dzido. Stary cie rznie a ty się nie sprzeciwiasz , to będzie kolejne dziecko. Pojdziesz po becikowe a potem w kolejce grzecznie staniesz i dostaniesz to co ci się należy. Ja bym tępiła takich jak wy/ Obiboki i dziecioroby!Fuj

Gość gość
Nie mamy dzieci! Nie bedziemy ich tez miec! Nie jestem leniwa, nie mialam pozwolenia na prace. Ciezko pracuje na lepsza przyszlosc.

Gość gość
halo halo

Gość daria098
Ja nigdy nie wyjechalabym za praca za granice. Moim zdaniem powinnas starac sie do lepsza przyszlosc u siebie w kraju. U nas takiej nie dostaniesz. Tylko u siebie ludzie beda Ci zazdroscisz, i tylko dla ludzi bedziesz lepsza, jesli sie postarasz. U nas nigdy nie zajdziesz daleko. Tak samo jak ja nigdy nie zajde daleko gdzies indziesz, NIe idz na latwizne. Zostaw tego s********a i wracaj do siebie.