Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o izotek

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos wie czy lekarz moze przepisac izotek jesli ma sie strasznie tlusta skore i duzo zaskornikow?czy tylko przepisuje w ciezkich przypadkach tradziku?

Gość natalka0000
ja mam zapisany z powodu strasznie tłustej cery, jako tako trądziku nie mam , jedynie zaskórniki w strefie T. Mam nieznacznie podwyższony testosteron , ale tabletki anty też tego nie rozwiązały ani w trakcie brania( pomimo obniżenia teststeronu) ani po odstawieniu. Nie wiem czy pomoże i tak nie mam wyjścia.

Gość gość
Izotek to syf straszny, długo się trzeba leczyć i potem i tak pryszcze wracają bezsensu i dość kosztowne po za tym strata czasu!:(((

Gość gość
warto sprobowac. zalezy od lekarza czy przepisze, bylam u jednej glupiej dermatolog to nie chciala przepisac, poszlam do innej i bez problemu. :) i to wcale niekonieczni musi wrocic, ja juz ponad rok nie biore izoteku i nic nie wrocilo, wiadomo, twarz troche wrocila juz do normalnosci, czasem cos wyskoczy, ale to nie jest to co bylo przed kuracja. aha, polecam myc twarz szczoteczka soniczna lub ultradzwiekowa :)

Gość gość
Tak, może. Dużo efektów ubocznych (wszystko na trądzik je ma), ale działanie pewne i rezultaty przeważnie utrzymują się bardzo długo (ja brałam 6 lat temu, i od tej pory żadnego nawrotu, nawet pojedyncze pryszcze bardzo rzadko bywają, i skóra dużo mniej tłusta).