Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialam zeby mnie maz zerznal a on ze nie ma czsu

Polecane posty

Gość gość

Popatrzyl na zegarek i ze nie ma czasu a pozniej wyslal mi sms zebym mu koszule wyprala Mam kolege w pracy podkochuje se we mnie juz dwa lata wiec chyba sie w koncu skusze tylko potem nie skomlec jak was zony zdradzaja

Gość gość
Poproś kolegę.

Gość gość
no i poprosze bo co to znaczy nie mam czasu , mial 10 min

Gość gość
i jeszcze kurfa koszule mi wypierz i durna emotikonka ze niby caluje ciul wredny

Gość gość
Taak... Każdy powód jest dobry żeby zdradzić nawet tak prozaiczne brak 10 minut. Głupi babsztyl.

Gość gość
ciekawe czy bylby taki prozaiczny jak by ci tak zona powiedziala a na koniec dodala i wypierz moje garsonki

Gość gość
ja zdradzałam bo mój mąż (teraz już były) chybiał :) ... nie kocham go

Gość gość
Co znaczy "chybial"?

Gość gość
ze chyba nie trafial

Gość gość
W co nie trafiał?

Gość gość
Ja miałam ochotę na kilka klapsów na gołą pupę, mówię do męża, a on "czyś Ty zwariowała? W życiu nie uderzyłem kobiety, więc nie dostaniesz!" To co? Według autorki powinnam iść teraz i wypinać pupę obcym facetom, żeby poklepali? Przeżyję:-P

Gość gość
A ja mam takie marzenie dać kilka klapsow na goły tylek swojej żonie ale ona nie chce.

Gość gość
Jeżeli facet nie chce zerżnąć kobiety, to świadczy to o jego braku akceptacji dla niej i chęci odrzucenia jej.

Gość gość
i tak cale zycie bedziesz marzyla o klapsach ?? ja tam uwarzam ze swoje marzenia trzeba w miare mozliwosci spelniac , zycie ma sie jedno i krotkie

Gość gość
Gdyby ten co marzy o klapsach był moim mężem, nie byłoby problemu, mogłabym nawet chodzić w stringach pod mini i kiedy naszła by ochota strzeliłby parę razy;-) Mi pozostają marzenia

Gość gość
gość dziś Ja miałam ochotę na kilka klapsów na gołą pupę, mówię do męża, a on "czyś Ty zwariowała? W życiu nie uderzyłem kobiety, więc nie dostaniesz!" To co? Według autorki powinnam iść teraz i wypinać pupę obcym facetom, żeby poklepali? Przeżyjęjezyk.gif xx Nie zrozumiał cię. Jest różnica pomiędzy klepnięciem, a uderzeniem.

Gość gość
Autorko, a może jak wróci z pracy ubierz seksowną bieliznę pod sukienkę, zorganizuj dobry obiad, a lepiej kolację, trochę alkoholu nie zaszkodzi, muzyka, to może wtedy to zrobi. Nic nie stracisz, a śmiało możesz powiedzieć, że próbowałaś

Gość gość
chybiłaś ... to już było debilko

Gość gość
Autorko, a może jak wróci z pracy ubierz seksowną bieliznę pod sukienkę, zorganizuj dobry obiad, a lepiej kolację, trochę alkoholu nie zaszkodzi, muzyka, to może wtedy to zrobi. Nic nie stracisz, a śmiało możesz powiedzieć, że próbowałaś x jest ryzyko ze ja wieczorem bede spac bo rano do pracy ide