Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna najpierw podpiec karkowke a potem dokonczyc pieczenie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule. C zy bedzie dobra jesli najpierw przez godz podpieke ja w piekarniku a potem po godzinnej przerwie podpieke jeszcez przez 0,5 godz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pewnie będzie twarda jak kamień

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dlaczego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja tak robie nie raz i jest ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A nie możesz po prostu nastawić na dłużej, ale w bardzo niskiej temperaturze (110-120 stopni)? W dodatku tak wyjdzie o wiele lepsza, delikatna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×