Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mkattss

Jak mam zainteresować sobą kolegę z pracy?

Polecane posty

Podoba mi się kolega z pracy. Jak mam go zainteresować sobą? On jest bardzo otwartym, pogodnym człowiekiem, taką duszą towarzystwa. Można nawet powiedzieć, że czasami nawet przesadza z tą swoją otwartością, niektóre jego teksty są bardzo mocne, i oczywiście wszystko mu się kojarzy z seksem... Ja jestem raczej spokojną osobą. Chodzi mi o to, co mogłoby zainteresować takiego faceta. Jakie cechy u kobiet (oprócz wyglądu) są dla facetów najważniejsze w początkowej fazie znajomości.

Jak jest otwarty i towarzyski to juz masz ulatwione zadanie. Dotego jego teksty o zabarwieniu seksualnym. Jesli ci chodzi o seks to poprostu daj mu do zrozumienia albo nawet powiedz wprost

Raczej nie masz szans. Jakby był zainteresowany, to sam by zagadał skoro to otwarty facet, więc nie jest. Możesz się wystroić czy gdzieś go zaprosić, ale z doświadczenia wiem że to nie działa. Zawsze to tylko tobie będzie zależeć.

Brunetos zauważyłam że w każdym temacie dajesz rady jak nawiązać niezobowiązującą znajomość tzn. tylko seks kobietom, które pytają o związek :O

Gość gość
Spróbuj go zaintrygować. Bądź bardziej tajemnicza, ale zainteresuj go swoją osobą ;)

No właśnie zagadywał do mnie, to mała firma , pracujemy bezpośrednio ze sobą i podteksty seksualne wobec mnie personalnie też były. Chciałabym tylko wiedzieć co mogę zrobić by zainteresował się mną bardziej. Jakie cechy powinnam uwydatnić, jakie cechy lubią mężczyźni, co zwraca ich uwagę gdy poznają kobietę i myślą sobie fajna dziewczyna, a nie tylko fajny tyłek. Napiszecie pewnie "powinnaś być sobą", ale tu nie o to chodzi bo ja jestem trochę skrytą osobą i chociaż myślę też że jestem fajną osobą;) to po prostu wielu cech nie pokazuje, zarówno tych pozytywnych i tych mniej pozytywnych też które ma przecież każdy człowiek. Oczywiście zdaje sobie sprawę że mogę nic nie zyskać, bo on może nie być mną w ogóle zainteresowany ale nie chcę sobie później pluć w twarz że nawet nie spróbowałam się postarać.