Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak i nie albo tak

plemniki na naplecie

Polecane posty

Gość tak i nie albo tak

Ile mogą przetrwać plemniki na naplecie? Czy kobieta która ma okres może zajść w ciążę? Oczekuje poważnej odpowiedzi a nie dzieci które mają po 11 lat i komentują głupoty...!

Gość tak i nie albo tak
Ps. Mam 17 lat.

Gość gość
Panie kolego, nie wiem, czy pan liczysz na to, że nie zauważymy tego tematu? ;) Możemy napisać ci to samo, co w tamtym. TAK, kobieta może zajść w ciąże podczas okresu i jest szansa, że twoja biedna dziewczyna zaszła, choć wygląda na to, że jest równie nieodpowiedzialnym głąbem, co ty. Plemniki przeżywają na powietrzu może do pół godziny, ale zajść w ciążę można nawet, gdy stosuje się stosunek przerywany, a nie używa prezerwatyw, do czego nie przyznałeś się w tym temacie, ale przyznałeś w poprzednim. 11 lat skończyłam kilkanaście lat temu, niestety, ale ty zachowujesz się nawet nie na to 11, bo podstawową wiedzę o ciąży i jak do niej dochodzi powinno się wynosić z przyrki, co tobie się chyba nie udało. Pozdrawiam i mam nadzieję, że bycie tatusiem czegoś cię nauczy... :)

Gość nie i tak albo tak
Nie wyzywa pacanie bo to jest moja sprawa czy używam czy nie chciałem się tylko dowiedzieć konkretnych informacji na dany temat a ty chyba nie masz nic do roboty i komentujesz... nie pozdrawiam!.

Gość gość
- Ile mogą przetrwać plemniki na naplecie? - 48h -Czy kobieta która ma okres może zajść w ciążę? - zdarza się

Gość gość
Jasne, że twoja, to ty będziesz wychowywał tego dzieciaka :) Odpowiedziałam ci na pytania, które zadałeś, więc nie szczekaj.

Gość nie i tak albo tak
No i o to mi chodziło dziękuję chociaż za jedną sensowna odpowiedz lepsza ta niż 10 niepotrzebnych