Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy biała suknia ślubna pasuje do ślubu cywilnego??

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam zakupioną już białą długą suknie ślubną (wpadła mi w oko i uznałam że muszę mieć właśnie te ;) ) z myślą o ślubie kościelnym ale z powodów finansowych na razie zamierzamy wziąć tylko cywilny przy najbliższej rodzinie. Kościelny weźmiemy z weselem w większym gronie jak się nam sytuacja poprawi jednak narzeczony bardzo chciałby żebym na ten ślub tą suknie założyła. Co myślicie?

Gość gość
no ja osobiscie nie czułabym się zakladając sukienke typu princessa do urzedu ale to z racji tego że jestem skromna!Ale dzisiaj idą w takich sukniach do urzedu z welonem takze smiało idz ! ;)

Gość gość
Jeśli jesteś pewna, że będzie kościelny to ja raczej nie cywilny wybrałabym coś skromniejszego. Chyba, że kupisz jeszcze jakąś ładniejszą sukienkę. Pytanie też, kiedy będzie ślub kościelny, bo jeśli suknia miałaby długo czekać to może być potem problem, aby dobrze pasowała.

Gość gość
bylam na cywilnym w sukience przed kolanko, ecru. byla bardzo elegancka, za 3tyg bierzemy koscielny i dopiero zaloze prawdziwa slubna dluga biala :) chyba tak bardziej pasuje

Gość Minimalistyczna
A co za różnica? Chcesz włożyć pieną suknię na śłub cywilny, to ją załóż. Ograniczenia tworzymy sobie sami w naszych głowach. A pasuje to tylko wtyczka do kontaktu.

Gość gość
oczywiscie,ze mozesz miec biala dluga do cywilnego. Bardzo wiele kobiet na swiecie bierze tylko cywilny i wlasnie w takiej sukni.

Gość gość
To Twoj wyjatkowy dzien wiec i ubierz sie tak aby czuc sie najlepiej w tym dniu! Jesli chcesz isc w bialej sukni uwazam ze mozesz. Pozniej moze roznie bywac wiec mozesz zalowac ze nie zalozylas jej kiedy mialas okazje ;)

Gość gość
Dzięki wszystkim :) Pozdrawiam.