Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka wprasza się na darmowe zabiegi!

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie,mam problem. Mam koleżankę,której raz przedłużyłam wlosy za darmo. Ta podłapała temat i teraz co jakiś czas przyłazi,ja jej robię ze 4h,nic nie dostając za to :/ ostatnio nawet mówi do mnie tak : 'to roznieś te dokumenty we wtorek to w pon. Zrobisz mi włosy' a szukam obecnie pracy i chodziło o cv. Jak ją uświadomić?

Gość gość
Ale ty na tym finansowo tracisz? Musisz cos kupowac zeby zrobic jej te wlosy? No i jak czasem stoisz? Masz duzo wolnego czy musisz leciec z jezykiem na brodzie zeby jej to zrobic?

Gość gość
Finansowo nie tracę ale przez 4godz stoję,ręce mdleją a ta jeszcze wymyśla. Rozumiem raz ale ona znalazła sobie darmową siłę roboczą :-/ fryzjer bierze 500 zł a ja? Ja usłyszę' dzięki'

Gość gość
To moze powiedz jej, ze szukasz pracy. Z kasa masz krucho i ze nie chcesz tyle ile fryzjer ale chociazby polowe tego.

Gość gość
to powiedz cwanej ku/r/wie ze ma placic a nie sie dajesz szma/cie wykorzystywac

Gość gość
Mówiłam,ze u mnie z kasą krucho.ale chyba się nie domyśla o co chodzi :-(

Gość gość
no to ja pogon, szkoda twojego czasu i umiejetnosci na taka cwaniare, gdybys zrobila te wlosy komus innemu, mialabys juz kilka stowek w kieszeni

Gość gość
Jak sie nie donysla to powiedz konkretnie. Mozesz tez zrobic takie zagranie i powiedziec, ze zostalas polecona przez kogos i jednej kobiecie robilas to samo za tyle i tyle i ze sie bardzo cieszysz bo sobie dorobilas. Mysle, ze powinna juz sie kapnac.

Gość gość
Ludzie to wstydu za grosz nie mają :-(

Gość gość
ona dobrze wie, o co chodzi, gdy mowisz, ze z kasa krucho, ale udaje, ze niby nie rozumie

Gość gość
I jeszcze sama ustala godziny. Dzwoni dziś i mówi 'będę na 14 ok?' a umawiałam się na 16.nawet nie zapyta czy mi pasuje,tak jakbym cały dzień na nią czekała. Poza tym te włosy doczepiane były już z tysiąc razy,mówię jej,że na takich to nie da się robić a ta na to 'oj dobra,rób,będzie ok' :/

Gość gość
Powiedz ze nie masz czasu albo że jesteś zmęczona że ręce cie bolą że innym razem. Po kilku odmowach zrozumie aluzje

Gość gość
mam iscie szatanski pomysl!! :D spier/dol jej te wlosy tak ze wiecej cie o twoje uslugi nie zapyta ;)