Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

latałam za facetem, a on mnie olał

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wyżalić....Jak mogłam dac się tak wkręcić? Facet raz chciał się spotkać raz nie, a ja kretynka myślała że jest nieśmiały i nawet zapraszałam go na spotkanie. On sie wykrecał. Spotykał sie jak sam chcial, choć ja też nie zawsze się zgadzałam na spotkanie. Wtedy był nawet miesiąc przerwy w kontakcie. A tymczasem on po prostu mial wiele kolezanek, a ze wiedział ze mi zalezało to robił mi nadzieję pisząc i spotykając się raz na jakiś czas. Masakra!!!! 4 miesiące tak było.

Gość gość
Jak ktoś się wykręca od spotkania, to chyba jasne że nie ma na nie ochoty, to nie ma nic wspólnego z nieśmiałością, poza tym jak ktoś jest nieśmiały, to na ogół tylko na samym początku, po 2-3 spotkaniach już sam/sama ma odwagę do zaproponowania spotkania.

Gość gość
no bo on sam proponował na początku, potem też i odwowyłał, kontakt utrzymywał. NIby mu zależało ale nie do konca......dopiero teraz już wiem że to tylko gra. Albo on się obrażał albo ja. eechhhh w ogóle lipa

Gość gość
Zdarza się, olać i zapomnieć, a na następny raz nie wkręcać się już na początku, tylko najpierw trzeba się przekonać czy drugiej stronie też zalezy :)

Gość gość
ona powiedziała do mnie f******u :'(

Gość gość
Ale lipa :-D