Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o 30stolatce ktora robi sobie smartfonem takie zdjęcia?

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka ma 30 lat i pokazywala mi jakies zdjęcia z wesela i nagle pojawily sie jej foty tez na telefonie jak stoi w majtkach i staniku i robi sobie do lustra polnagie selfie...potem tlumaczyla mi sie ,że poznala nowego faceta i robi te foty ,żeby mu wyslac....czy to nie smieszne,ze kobieta w tym wieku takie rzeczy robi?

Gość gość
Co cię to szmato obchodzi?

Gość gość
Widać, że lubi sie rżnąć :classic_cool: Daj jej numer ;)

Gość gość
widać że to jakaś debilka. Jestem w jej wieku a nigdy obcemu facetowi nagich fot nie wysyłałam ani w bieliźnie. Jak ona obcemu wysyła takie zdjęcia to tamten widzi od razu że to zwykła dziva. Owszem można takie sexy fotki wysyłać ale jak jest się już w związku z tym facetem. A nie od razu.

Gość gość
ale ona nie wysylala tych fot obcemu tylko facetowi którego poznala niedawno i ktory sie zakochal w niej a ona w nim:) tyle ,że te foty byly w majtkach i staniku:)i takie seksowne pozy :)

Gość gość
Myślę, że g****o cię to powinno obchodzić :)

Gość gość
desperatka i tyle, od razu na początku znajomości pokazuje facetowi jaką jest idiotką. Facet się zabawi i kopnie w doope, na pewno nie ożeni się z taką szmatą, która niedawno poznała a już wysyła nagie foty. Poza tym jakie to upokarzające... psychika 16 latki. Jedyne co ma do zaoferowanie to swoje 30 letnie ciało? żal.

Gość gość
do tego ona na kazda randke z tym facetem odstawia sie jak na wybieg./..idealny makijaz i godzinami sie szykuje na spotkanie z nim...caly dzien podobno przed randką depiluje sie ,kapie i maluje oraz przebiera...mowie wam jak ona sie poswięca zeby super wyglądac.

Gość gość
Mam ochotę przyebać Ci mocno w ryj ciekawska szmato

Gość gość
30 lat to nie 60. niech sie bawi jeszcze;) ja mam 24 lata i mysle ze jak bede miala 30 nic się nie zmieni. przecież to młody wiek. A Ty sie nie interesuj zazdrosnico!

Gość dymam niunie
jak dba o siebie to super, taką niunie bzykać to sama przyjemność

Gość gość
i co w tym złego? beznadziejny temat 0/10