Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja przesadzam czy on?

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie obiektywnie bo już sama nie wiem czy ja się czepiam czy mój facet jest złosliwy w stosunku do mnie. Np sytuacja z dzisiaj. Nie jedyna bo takie zdarzają się dość często. Mieliśmy wracać z urlopu wcześnie rano. Niestety nie wyspałam sie kolejna noc bo pózni wrociliśmy, a 4 godziny spania ktorys dzien pod rząd mnie zmęczył. Więc rano wstałam o 5, umyłam się i spakowałam więc jak mój facet sie kapał postanowiłam sie zdrzemnac co zreszta widział, a on wted właczył muzykę głosno w lazience z telefonu. Spytałam czy moze to sciszyć , a on, że nie może bo sie goli i tak lubi. Potem wracaliśmy autem poprosiłam czy nie może ściszyc muzyki bo chcialbym sie zdrzemnąć, a on na to ,że nie może bo jemu sie bedzie chcialo spac, a ta muzyka naprawde leciala glosno Albo jechalismy bez klimy bo sie zepsula wiec w aucie było bardzo goraco , jak otwieralam szybe to miał o mnie pretensje,ze nas zawieje, w koncu postawilam na swoim i jechalismy przy otwartym oknie, ale prawie sie nie poklocilismy I wiele, wiele takich przykładów bym mogła podać. Np wchodziliśmy na górę i miał do mnie pretensje bo za dużo wody wypiłam itd... Mogłabym wyliczać. Niby to takie p*****ly, ale czesto sa o to sprzeczki. Tak obiektywnie to ja jestem upierdliwa czy on bo nie chce sie czasem do mnie dostosować? Ciezko mi ocenic tą sytuacje nie patrząc na nią z boku więc pytam bo on uważa, że to ja jestem upierdliwa

Gość gość
nie wiem, ale z tą muzyką w aucie dobry pomysl, bo jakby zasnąl za kolkiem to co?

Gość gość
No może z tym tak, a z pozostałymi sprawami? Np nie wiem po co mu muzyka przy goleniu? Nie wiem, ale czasem mam wrazenie jakby mi celowo robil na zlosc...A może to ja przesadzam?

Gość gość
Ty sie nie wyspalas, a nawet nie bylas kierowca. Komfort kierowcy jest najwazniejszy. Jesli wypilas duzo wody a mieliscie malo w zapasie to tez slusznie zwrocil ci uwage. Jestes upierdliwa.

Gość gość
Poza ta muzyka w samochodzie to on przesadza. Co to znaczy ,ze wypilas za duzo wody? Smieszne , powinniscie wziac wiecej i tyle. Wina lezy troche po obu stronach, ale on tez nie liczy sie z twoim zdaniem, albo ta muzyka przy goleniu to tez przesada. Jestem w stanie zrozumiec go tylko z ta muzyka przy prowadzeniu auta, w pozostalych sytuacjach nie

Gość gość
obiektywnie to oboje nie potraficie sie dogadac ze soba. W pierwszej sytuacji z goleniem-ty mialas racje bo jemu muzyka nie byla wtedy potrzebna i jak spalas powinien ja byl sciszyc Druga sytuacja- z muzyka w samochodzie to on mial racje bo mogl zasnac w czasie jazdy Trzecia sytuacja z szyba- to ty mialas racje bo bez klimy w upal mozna sie faktycznie udusic sytuacja z woda- oboje zawaliliscie bo powinniscie wziac tyle wody zeby wam obojgu wystarczylo- czyli tu widac jakas tam bezmyslnosc Genaralnie zadne z was nie potrafi pojsc na kompromis i jedno drugiemu nie chce ustapic

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej