Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portale randkowe to wysyp starych kawalerów

Polecane posty

Gość gość

takich 35+ szukających frajerki co im dzieciaka urodzi a potem alimentów sie nie do prosi.uważajcie.

Gość gość
dokladnie

Gość gość
i też wysyp starych panienek z dzieckiem :)

Gość gość
dokładnie, to działa w obie strony :-)

Gość gość
Jak ktoś przez Np.15lat przebieral w kobietach i stuknęło mu 37latek i nadal kawaler to taki nagle sie nie zakocha,nie zauroczy,taki juz rachuje co mu sie oplaca a co nie a kobiety sie nabierają ze nagle on taki zakochany a on tylko chce potomka potem będzie znów bawil sie na calego i hlał.

Gość gość
gość dziś Jak ktoś przez Np.15lat przebieral w kobietach i stuknęło mu 37latek x Powiedz to 37 letniemu prawiczkowi bez powodzenia mądralo!

Gość gość
nie zmyślaj,widać po gebach ze to bawidamki ,bawili sie kobietami,niektorzy nawet dzieci maja ale nadal są stanu wolnego a teraz maja problem bo zostali sami 40stka na karku a tu zony nie ma to sie opamiętali nagle ale to jest chwilowo,kto sie przez większość życia tylko bawil,i bawił czyimiś uczuciami to nagle nie spoważnieje.nie mieli powodzenia prawiczki hahaha śmiechu warte,taki kit to dzieciom w przedszkolu.

Gość gość
Dzieciate rozwódki też szukają frajerów do wychowywania swoich bękartów. Singielek jest raczej mało.

Gość gość
nie mieli powodzenia prawiczki hahaha śmiechu warte,taki kit to dzieciom w przedszkolu. x Ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem za 16 lat będę 40 latkiem. Jak założę konto na portalu randkowym to wg ciebie będę bawidamkiem? Bawidamki to akurat szybko znajdują sobie dziewczynę, kobietę, żonę. Ci spokojni nie bawidamki mają problem ze związkami.

Gość gość
Na zaadoptuj faceta jest duzo singielek ladnych.

Gość Stary Kawaler Wacek
A ja to chyba nie znajdę nigdy dziewczyny, idzie zdechnąć z nudów, boję się że zostane zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu.

Gość gość
bawidamki to raczej zony nie szukali nigdy ani nie szukaja na serio tylko na chwile i won i nastepna,teraz jak juz latka polecialy to przydalaby sie kobieta która siedzialaby w domu z dziećmi bo wstyd koledzy maja juz prawie dorośle dzieci ,niedlugo moze dziadkami będą a oni nic,to teraz w panice na portal randkowy złapać jakas zdesperowaną na chwile.

Gość gość
do 9:56,jeśli kobieta rozwiedziona ma dziecko to nic,ma mieszkanie własnościowe,prace,swoje pieniądze to szuka faceta w celu towarzyskim(do kina,teatru,wyjazdu weekendowego,seksu)a nie do wychowywania dziecka -na glowe upadłeś.zadna by nie pozwoliła zeby obcy facet na dziecko krzyczał.i zazwyczaj nie myśli juz o dzieciach z obcym facetem-nie ma głupich :P

Gość gość
A czego spodziewaliście się na portalach randkowych? Żonatych? Czy wolicie rozwodników po 3 rozwodach z 5 dzieci na które trzeba płacić alimenty? Osobiście wolę 35 letniego kawalera, niż rozwodnika, lub zajętego, poza tym sama jestem panną, więc to żadna przeszkoda.

Gość gość
gość dziś Droga pani! Większość kobiet na kafe jak i w realu jest inna niż Pani. One plują na kawalerów a najbardziej na prawiczków wyznają zasadę im facet więcej "zaliczył" kobiet tym bardziej wartościowszy a najlepszym kąskiem jest odbicie zajętego faceta jego kobiecie.

Gość gość
nie pluja na kawalerów,tylko kawaler który do tej pory (35-40)sie nie ustatkował to chyba raczej powaznie nie myśli o życiu.Ja z moim mężem juz w liceum myśleliśmy o slubie i mając 21lat pobraliśmy sie i zyjemy szczęśliwie do dzis.znam takich co sie śmiali i bawili ile wlezie,tysiące nieudanych związków tak dla żartów i teraz są sami i tylko kieliszek im pozostał.aha żadnego z nich nie poleciłabym na męża ,ludzie sie nie zmieniają tak szybko.zal mi ludzi którzy w odpowiednim czasie nie potrafili sobie życia ułożyć.

Gość gość
gość dziś Widać, że jesteś chorą psychicznie katoliczką. Nie każdy znalazł odpowiednią osobę mając 20 lat, nie każdy chciał być w związku mając 20 lat, nie każdy czuł się gotowy, nie każdy spełniał wymagania płci przeciwnej mając 20 lat. Dla Ciebie każdy wolny mężczyzna mający skończone 30 lat to wieczny bzykacz niemyślący poważnie o życiu a niby dlaczego? Bo jest sam? bo nigdy nie był w związku? Bo jest prawiczkiem?:P Większość z mężczyzn na portalach miała nie więcej niż 2 partnerki w życiu. Często nawet jednej nie mieli i właśnie dlatego zakładają konto na portalach randkowych, bo nie potrafią zagadać normalnie do kobiety, są nieśmiali, mają kompleksy. Gdzie Twoim zdaniem kawaler po 30 ma szukać sobie partnerki? Gdzie poznać odpowiednią kobietę pannę, rozwódkę czy wdowę? Przecież oni nie zagadają bo się wstydzą, nie oczarują tak po prostu. Masz faceta to co Cię interesuje gdzie się poznają kawalerowie i panny? Znalazłaś miłość to się ciesz bo nie każdy ma tyle szczęścia i zamiast ranić tych, którzy szukają miłości mogłabyś się za jej odnalezienie przez innych pomodlić.

Gość gość
Mamy 21 wiek, dziś już nikt nie żeni się w wieku lat 20-tu, bo są ciekawsze rzeczy do roboty niż zabawa w dom i babranie się w pieluchach. To nic nadzwyczajnego, że dopiero 30-latkowie chcą poważniejszych związków.

Gość gość
to nie znaczy ze biorąc slub w wieku 21lat od razu są dzieci,ja urodziłam mając 27,najpierw pracowaliśmy zz granica na mieszkanie.babranie sie w pieluchach-widać co sobą reprezentujesz .

Gość gość
13:56,pomodlić sie ,ale numer,pomódl sie sam .

Gość gość
13:56 znaczy jestes na portalu randk.pod jakim nickiem ?przyznaj się.

Gość gość
gość dziś Nie korzystam z portali randkowych. Nie jestem stworzony do bycia w związku. Jestem Aseksualny. Byłem sam, jestem i będę całe życie. Ale wiem, że różnie się układa w życiu. Nie każdy kto nie jest w poważnym związku po 20 od razu jest jakimś bawidamkiem a i bycie w związku nie oznacza bycia dojrzałym. Wg mnie bycie w związku tylko po to by być bo inni już są to głupota. Lepiej nie robić czegoś na co nie jesteśmy gotowi.

Gość gość
Mężczyźni mają mniejsze parcie na rodzinę. Kobiety mają z tym większy problem.

Gość gość
niektorzy nie nadaja sie do zwiazkow.

Gość gość
Kobieta po 35 roku życia to już próchno i nie ma co tego kryć, dlatego tak szybko chcą ślubów, bo wiedzą że jesli nie ten, to na drugiego już szansy mieć nie mogą :)

Gość gość
ty tez prochno

Gość gość
próchno?to facet 35l.musi szukać 25 do zwiazku tylko czy go zechce ,tyle lat różnicy?raczej nie.:-(

Gość gość
Dzisiejsi 35-latkowie mają większe branie u 20-latek niż u rówieśniczek, poza tym z młodszą ma się czas na założenie rodziny, z 35-latką trzeba się spieszyć.

Gość gość
czas na zalozenie rodziny,czekac do 40?hehehe 20tki wola 35latkow to hit roku,a po co takiej młodziutkiej dziadek blisko 40tki chyba śnisz,chyba ze jakas bez dachu nad głową i bidna jak mysz koscielna i zdesperowana.

Gość piendziesienciolatek
co wy tu piepszycie ze na portalach duzo kawaleruw, hahaha ja jestem zonaty i mam wziencie ze hoho gustuje tylko w trzydziestkach i mam oblenżenie :)