Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portale randkowe to wysyp starych kawalerów

Polecane posty

Gość gość
I masz jeszcze niepełne podstawowe wykształcenie skoro pisać nie potrafisz :P

Gość piendziesienciolatek
ofszem mam :) ale za to konar jak z dembu wystrugany 24 cm :P i kiedy tylko pokarze to laseczki sikajm na portalach :)

Gość Stary Kawaler Wacek
Dziewczyny idzie zdechnąć z nudów samemu, dziewczyny jak was poznać?.

Gość gość
Wszyscy pierdołowaci stulejaże niech nawet nie próbują szukać kobiety. Będzie więcej dla mnie :)

Gość gość
Prawiczki na takich portalach nie maja co szukać. Kobiety i wybierają albo żonatych albo właśnie bawidamków co tylko chcą bolcować panny a nie się ustakować. Słowem ARTRAKCYJNYCH Jak ktos w realu przez tyle lat nie miał powodzenia to nagle na potralu będzie miał? Może niewielki odsetek. Tak to jest. Jedni mogą ukrywać że sa żonaci, bić kobiety i być totalnymi kretynami a i tak beda mieli tabuny wielbicielek a inni fajni faceci całe życie nic.

Gość gość
Osobiście znam 44 letniego nadal kawalera, który przebiera i wybrzydza. Marzy o żonie i dziecku, ale jak widać nikt z nim nie wytrzyma( raz miał narzeczona) Gościowi wydaje sie, ze jest nie wiadomo kim, a tak naprawdę nic soba specjalnego nie reprezentuje. Niski, mały fioot, i ma cos z psychika. Czekam na rozwój wydarzeń w jego zyciu( P.s. Jestem jego sasiadem)

Gość gość
Nawet ssalem

Gość gość
Haha! Tak widziałem nie raz jego fioota, kolegujemy sie i jak wiecie mężczyźni leja w swoim towarzystwie bez krępacji :D