Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak wyszedl na spacer zadzwonił do mnie i znalazl kotka z urwanym ogonem

Polecane posty

Gość gość

Jest mi tak smutno :( slyszalam miauczenje... Biedny kotek... Jesli to nie pies mu zrobil albo inny kot tylko jakiś czlowiek s******l to życzę jemu najgorszej smierci a przed śmiercią smierci i choroby jego dzieci i najbliższych

Gość gość
To niech ktoś go do weterynarza zawiezie,może macie straż miejską czy schronisko?Ktoś mu pomoże żeby nie cierpiał. Ja 2 razy znalazłam ranne koty w nocy i pomogli jacyś z fundacji,straż wiedziała co i jak.

Gość gość
Gdzie znajduje się ten kot?

Gość gość
Sam jestem miłośnikiem kotów i przykro mi z tego powodu. Niestety na całym świecie zwierzęta cierpią, niektóre straszne katusze. Ja ostatnio ciągle widziałem psa sąsiadów, który nie mógł się już ruszać ze starości. Leżał w dole wraz z własnym g#wnem, obleciany przez muchy, które żywcem mu wszczepiały swoje larwy. Został pochowany dopiero 2 dni później. Wk#rwili mnie strasznie moi sąsiedzi. W ogóle ludzie są ch#jami.

Gość gość
No zorganizował juz pomoc, ale nie wiem czy weterynarza, bo tam nie maja 24 . narazie wezma go do domu albo do większego miasta

Gość gość
Na 100% zrobiło inny kot. Też widziałem kiedyś takiego kota, a wiem, że goowniane kocicha walczyły między sobą. Pirlolić wredne kocicha.