Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Hej..moze nie tutaj powinnam to pisac ale chce sie poradzic.. Mam 20 lat wspolzylam z chlopakiem po stosunku okazalo sie ze w prezerwatywie byly dziurki.. Nie doszedl we mnie ale gdy dostalam planowany okres to mialam rozowo-brazowe blamy przez dwa dni tylko czysta krew a tak to bardziej plamienia..bylo to 3 tyg temu a od tego czasu.. Mam prawie 37 stopni czasem 36,9 czasem w jednym dniu potrafie chodzic to lazienki co chwile a na drugi dzien 2 3 razy tylko.. Mam bole serca czesto ziewam choc nie chce mi sie spac bolaly mnie plecy na dole po lewej stonie .. A dzis jak poczulam perfume to myslalam ze zwymiotuje rece zaczely mi ie telepac .. Dodam ze przrbywam od miesiaca za granica moze to klimat ? Prosze o szybka odpowiedz :)

Gość gość
Kup sobie test w jakiejś samoobsługowej aptece i z głowy :) Szanse są minimalne, ale po co masz się denerwować.

Gość gość
Dodam ze przy oddawaniu moczu czulam tez pieczenie i swedzenie ... I czasem dziwnie boli mnoe brzuch... Test kupie dopiero za 2 dni bo moj chlopak pracuje od rana do samego wieczora a sama nie wiem gdzie sa tu sklepy itd

Gość gość
Moze ktos mial podobne objawy... Martwie sie :(

Gość gość
Ja bym obstawiła raczej infekcję dróg moczowych. Dasz radę zgłosić się gdzieś do lekarza?

Gość gość
Tutaj nawet nie chce isc bo dadza mi leki preciwbolowe ..a wracam za 2 tyg.. Wiec wtedy dopiero pojde ale jak myslicie to nie jest ciaza ? Bo tylko niepokoily mnie te rozowe plamienia pozniej brazowe ..

Gość gość
Stress, infekcja, klimat, nadmiernie się wsłuchujesz w ciało.