Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolekkk benzynaaa

MÓJ IDEAŁ KOBIETY

Polecane posty

Gość lolekkk benzynaaa

165-170cm 63-67kg z ładną wyprofilowaną pupą;) kolor oczu i włosów nieistotny usta preferowane szersze ale niekoniecznie biust (rozmiar nie istotny- byle nie wielkie jakieś) żeby lubiła się malować ale z umiarem paznokcie u stóp i dłoni zadbane i pomalowane TO MÓJ IDEAŁ

Gość gość
idealna malowanka? jak fajnie jest nie malowac paznokci, nie wachac tego smrodliwego lakieru jak fajnie nie malowac twarzy i nie smakowac szminki podczas jedzenia jak fajnie miec pasemka we wlosach, efekt promieni slonecznych jak fajnie byc nizsza, delikatna i niezauwazalna szara myszka :)

Gość gość
jak dorośniesz i zmądrzejesz życiowo to dasz sobie spokój z lakierem do paznokci, a zaczniesz doceniać fakt, że nie ma ch..go charakteru, masz z nią o czym pogadać na codzień i jeszcze parę takich tam cech

Gość lolekkk benzynaaa
pisałem o wyglądzie ityle... strasznie was to bulwersuje a nie wiem dla czego... nie lubie naturalistek a dla mnie taka szara myszka jak to napisała koleżanka wyżej jest właśnie IDEAŁEM. Nie znoszę chudych i bardzo wysokich kobiet i naturalistek/ make up musi być;)

Gość lolekkk benzynaaa
ps. jestem dorosły i ogarniętym kolesiem (nie martw się) w wieku 30 a 40 lat:)

Gość gość
nie jestem idealem bo ja sie nie maluje!!! nie chce oszukiwac siebie i innych nie wyobrazam sobie miny mezczyzny, kiedy budzi sie rano obok slicznosci(jak mu sie to w nocy wydawalo) i!!!! i no wlasnie :) lubie pachniec tez soba a jesli juz zapach to wyszukany

Gość kryskaa
szybko zagladnijcie na temat DEMETER FUNERAL HOME

Gość lolekkk benzynaaa
nie malujesz się? a rzesy? troche oko? ja nie mówie o waleniu szpachla na twarz... czy malowanie wam się tylko z tym kojarzy?

Gość gość
ps. jestem dorosły i ogarniętym kolesiem (nie martw się) w wieku 30 a 40 latusmiech.gif jezu , zeby facet w tym wieku musiał pisac takie pierdoły na forum...nie masz kumpli zeby im to powiedzieć?

Gość lolekkk benzynaaa
Oni wiedzą:D

Gość gość
rzesy od czasu do czasu pociagne tuszem ale wtedy oko mi sie otwiera a rzesy trzepocza jak choragiew na mszcie po co mam to robic?

Gość lolekkk benzynaaa
koleżanko twoja sprawa/ nie musisz tego robić;)

Gość lolekkk benzynaaa
ale ja nikogo nie namawiam do malowania ani nikomu tego nie sugeruje/ po prostu opisałem swój ideał kobiety. Takie mię kręcą i tyle;)

Gość gość
dlatego nie maluje bo nie musze :) najlepsze jest to, ze kiedy pomaluje to zapominam i potrafie strzelic sobie kleksa pod okiem odgarniajac wlosy np ot, taka niezdara, niemalowana i szara :) nijaka ;)🖐️

Gość gość
coraz bardziej beznadziejni są wspólcześni mężczyźni.....

wiem, ze nie musze- jednak czasem to robie :) Natomiast chciałam Ci napisac, ze makijaż ma podkreślac urodę kobiety, więc jeśli kobieta jest ładna bez makijazu to po co ma sie malowac? Po prostu dziwny to dla mnie wyznacznik ideału- bo liczy się efekt a nie zasada, że ma sie malowac.

Gość gość
ale wy jestescie glupie takie mu sie pdobaja i pewnie wiekszosci mezczyzn rowniez, co jego, mnie czy kogokolwiek obchodzi ze jestes szara pospoilita myszka i ze nie lubisz tego robic? beznadzieja a poza tym mysle za autor za ideal ma po prostu zwykla, fajna, zdrowa babke nie jakas nawiedzona ekologiczna kretynke, blachare czy cokolwiek innego w dodatku uwazam, ze autor jak kobieta jest naturalnie piekna to nawet nie wyczai ze jest z make up albo nie a tu elaboraty k****a bo gosc napisal co mu sie podoba to jakby negowac i łupać was po glowach bo macie inne zdanie nawiedzone laski i tyle a teraz won

Gość gość
sam sie patajaj :classic_cool: wolno nam pisac tak jak jemu wolno wymyslac idealy

Gość gość
dla mojego Sysia z charakteru i urody ,ja jestem IDEALNA ! achhh .....

Gość gość
sama jak juz coś tylko to co wy tu wypisujecie niczego sie nie trzyma próba udowodnienia autorowi ze jest nienormalny bo ma swoje gusta, trzeba byc conajmniej niespelna rozumu zeby w ten sposob prowadzic dyskusje w dodatku ja osobiscie uwazam, ze jak na ten zwariowany swiat, to autor ma niewygórowane oczekiwania wobec kobiety i tego jaka powinna byc no i to nas od facetow odroznia, ze jestesmy LADNIEJSZE, robimy CZASEM make up i takie tam

Gość gość
nigdzie nie napisano ze jest nienormalny :) chcesz sie czepiac? to popisz z autorem skoro nie pasuje ci nasze towarzystwo i na dodatek nie wiedziec czemu jestes adwokatka pana co to rozpoczal:P dobranoc bo 💤

Gość lolekkk benzynaaa
Odpalam auto i uciekam bo muszę jechać do centrum, pózniej wpadnę porozmawiać o moim ideale kobiety;)

Gość gość
nie mam zamiaru z toba pisac, odzywam sie bo nie lubie czepialskiego buractwa jakie reprezentujesz i idz stad, spac cokolwiek nie wiem

Gość gość
a, to ja sie czepiam :D oto mamy klasyczny przyklad nieudanej manipulacji jakiej chcesz dokonac na mojej skromnej osobie nie znize sie do twojego poziomu z uwagi na narastajaca sennosc co w polaczeniu z twoja nudna prowokacja dziala na mnie o tak 💤 i absolutny luzik :)

hmm...facet opisuje swój ideał kobiety na forum, a laska nam zarzuca, ze sie go czepiamy:) No komedia:) Chyba po to napisał, żeby inni napisali swoje zdanie. Czy sie mylę? Mnie zdziwł "wymóg" makijażu po prostu. i tyle. Gdzie tu atak??

Gość lolekkk benzynaaa
Dlaczego dziwi Ci wymóg makijażu? Po prostu lubię jak kobieta się maluje ale oczywiście umiejętnie;) w ciągu dnia delikatnie ale w nocy można ostro... Lubie zadbane paznokcie bo to mój fetysz... pomalowane usta w sypialni kręcą mnie chyba najbardziej ;)

Gość lolekkk benzynaaa
Czy przebywa tutaj mój ideał?:)