Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tu z nim żyć?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet zabrania mi wszystkiego tłumacząc się ze robi to bo mnie kocha i się o mnie martwi bo mu na mnie zależy ale mam wrażenie że on mi poprostu nie ufa , zresztą sama nie wiem poważnie zastanawiam się nad odejściem w szczególności po tym jak powiedział "chciałbym zobaczyć gdzie skonczysz jak będziesz robiła to co chciała".

Gość gość
Na Twoim miejscu napisalabym do wrózki i wtedy wiedziałabym co on naprawdę do Ciebie czuje i jak o Tobie mysli. Tu masz namiar do mojej, jest bardzo dobra i często korzystam z jej rad ; tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To jakiś Turek ?

Gość gość
Nie to nie Turek tylko Polak , sama go nie rozumiem a z pomocy wróżki nie chce korzystać bo nie wierze w takie rzeczy

Gość gość
Widocznie ma powody, żeby ci nie ufać lafiryndo. A z drugiej strony jeśli facet jest facetem to ona i tak go nie zostawi bo dobry towar to towar deficytowy, więc ten twój to pewnie jakaś popierdółka ze sie boi że cie straci.

Gość gość
Jakie powody? Spotkanie nie wiem na przyklad z przyjaciółką na głupie pogaduchy to powód do braku zaufania? On myśli że jak się z nią spotkam to nie wiadomo co będzie się działo itp . Wczoraj ostro się o to pokłóciliśmy i wtedy wyjechał z tekstem "chciałbym zobaczyć gdzie skonczysz jak będziesz robiła to co chcesz" i rządzi mną jak by był moim ojcem czy nie wiem kim władcą świata kurde

Gość gość
To chyba chęć rządzenia przez niego przemawia

Gość gość
Braak słów, szkoda mi Cię