Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moneeka16

pomóżcie bo chyba przesadziłam z tabletkami

Polecane posty

Gość moneeka16

Strasznie mnie bolała głowa i nie było żadnego panadolu ani nic w domu, ale znalazłam tramal retard. Wzięłam najpierw cztery a potem następne sześć. Głowa przeszła, ale za jakiś czas zrobiło mi się duszno i jestem trochę taka przymulona a od pół godziny głowa znowu boli, a wzięłam jeszcze dwie pastylki i nic nie pomaga. Ciężko mi oddychać i duszno jakoś i nie wiem co zrobić

Gość gość
12 sztuk to zdecydowanie za mało musisz dojechać do 20.

Gość gość
tramadol to lek opioidowy jak morfina tylko slabszy, a opioidy negatywnie oddziałują na funkcje oddechowe, przedawkowanie moze skonczyc się kopnięciem w kalendarz przez uduszenie, a ty wzielas tramal retard, jesli lek ma w nazwie retard tzn ze to lek o przedłuzonym uwalnianiu, stopniowo i powoli rozpuszcza sie w zolądku i jelitach zwykle przez 12 lub 24 godziny, radze ci obserwowac co sie z tobą dzieje a w razie czego jedz na pogotowie :O

Gość moneeka16
troc e zwymiotowalam ale wcale nie jest lepiej. Ja zawsze jak mnie bolało to brałam po 8 10 panadoli i taka dawka mi nie robiła takich problemów. Do pogotowia to nie chcę bo mam 16 lat i rodzice by sie dowiedzieli. a w szpitalu to by mi robili pewnie pukanie żołądka albo lewatywe i dlatego nie chce. A jak sie rodzice dowiedzą to będzie po mnie.