Gość Kojott Napisano Wrzesień 1, 2015 czy znacie jakieś firmy produkujace opony w różnych rozmiarach do wózków widłowych? Prestige Tyres znam- chodzi mi o inne firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2015 cześć piwosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niejeki42 Napisano Maj 16, 2018 Możesz zobaczyć tutaj http://tor-industries.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart11 0 Napisano Marzec 26, 2019 Z polskich producentów byliby to Stomil Poznań z oponami pneumatycznymi i Kabat z oponami pełnymi. Przykładowe opony zagranicznych producentów to wysokiej jakości produkty firm Solideal lub Marangoni, a z tańszych produktów np. Emrald z bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Wszystkie te opony możesz znaleźć na https://widlowe-predki.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 31, 2019 Jeśli szukasz baterii lub akumulatora do wózka widłowego bo akurat ci się zużyła to dobrym rozwiązaniem będzie zerknięcie na ofertę firmy Trax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleks Napisano Listopad 17, 2019 W sprawie wózków widłowych odsyłam was do firmy HM Serwis z Katowic www.hm-serwis.com.pl/ Zajmują się wynajmem, sprzedażą nowych i używanych wózków oraz ich serwisem. Działają na terenie całej Polski, ale naprawy wykonują na terenie województwa śląskiego. Mają też części do wszystkich marek wózków. Także jak widzicie firma działa kompleksowo, ja dodam, że profesjonalnie i rzetelnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndrzejKula 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Polecam firmę Maglo. Mają duży wybór wózków widłowych w dobrych cenach. Warto sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dian.kwiat 0 Napisano Maj 6, 2021 Ja również polecam firmę Maglo. Potrafią doradzić, mają przystępne ceny. Naprawdę mają duży asortyment i co najważniejsze, są producentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach