Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blada kreska na teście ciazowym

Polecane posty

Gość gość

6 dni przed @. Czy to możliwe?

Gość gość
Tak.

Gość gość
Pierwsza ciaze poronilam. Boje się

Gość gość
No i bedziesz bala sie az do rozwiazania. Badz dobrej mysli. Tez poronilam pierwsza, w drugiej panikowalam. Mialam mnostwo plamien. Urodzilam jednak coreczke w terminie.

Gość gość
Ja miałam bardzo bladą kreskę tydzień po tym jak spóznil mi się okres. Robiłam później beta hcg. Wynik wskazywał na ciążę młodszą niż była faktyczne. W 6 tygodniu ciąży ginekolog na usg widział pęcherzyk ciążowy, ale mniejszy niż powinien być, zarodka w ogóle nie było jeszcze widać. Miałam przyjść za miesiąc. Po 2 tygodniach dostałam plamień, trafiłam do szpitala, na USG dalej nie było widać zarodka. Diagnoza - puste jajo płodowe. Zarodek obumarł na bardzo wczesnym etapie, a łożysko i cała reszta rozwijała się dalej, ja przy normalniej ciąży. Ostatecznie poroniłam samoisnie w 9 tygodniu. Przy pierwszym dziecku kreskę miałam od razu i to bardzo wyraźną. Zrób kolejny test za kilka dni, być może to bardzo wczesna ciąża i za kilka dni już kreska będzie wyraźna. Kreska nawet blada na 99 % oznacza ciążę.

Gość gość
No i po co robić tak wcześnie test jak już raz poroniłaś? :/

Gość gość
Bo pragnienie drugiego dziecka jest silniejsze. Niestety przyszła @ i kolejne testy negatywne. Próbujemy dalej ☺