Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy mężczyźni to brudasy i bezguście

Polecane posty

Gość gość

Większość polaków to wielka pomyłka. Kiedy jadę środkami komunikacji miejskiej od 3/4 facetów śmierdzi jakby coś zdechło, ubrani źle i tandetnie, skary do sandałów, to jeszcze dwumetrowe kłaki pod pachą. Dokładnie tak jest ,że te wszystkie obleśne typy sadzają dupska w barze z podobnymi sobie koleżkami i ślinią się do ładnych lasek, wymagają a sami są na poziomie zera. ŻAŁOŚĆ. Wielki brzuch lub przesadne mięśnie napompowane wodą lub cycki po odstawieniu testosteronu. Bazarowy styl i gęby rolnika.

Gość gość
taka prawda

Gość gość
Nic takiego co opisujesz nie ma miejsca. Wymyślone głupoty.

Gość gość
idź się zabij autorko w takim razie :)

Gość gość
napisała to z desperacji by jej wiecej osób odpisało ..

Gość gość
Wole od polskich facetów pakistanczykow i hindusow.Sa eleganccy i pachnacy.Dlatego tak napisalam

Polacy nie różnią się jakoś bardzo od innych nacji. Moim zdaniem Francuzi czy Włosi to nawet większe fleje, zarówno jeżeli chodzi o ubiór jak dbanie o porządek w domach. Jeżeli chce się mieć porządnego faceta to są tacy wśród Polaków, ale oni również zwracają uwagę czy dziewczyna jest porządna, to działa w obie strony.

Gość gość
desperatka czy nie.. coś w tym jest

Gość gość
Polacy malo, ze nie atrakcyjni to sa brudasami i to widac na kazdej ulicy. A chca zadbanej dziewczyny:O

Gość gość
Ilu kolesi wygląda na poziomie? W Polszy przeważajcą część stanowią łyse dresy, które tak bardzo podkreślają swoją "heteroseksualność" przez małpi wygląd. Bo jak o siebie zadbam, znaczy, że jestem "spaczonym dewiantem".

Gość gość
Naprawdę tak myślicie ? To w jakim środowisku się obracacie ludzie.

Gość gość
Polacy to w wiekszosci brzydkie pisssdy zaraz jakis tu wpadnie oburzony . Brzydkie to i zaniedbane ,a szuka modelki juz wszystkie leca pedza:D

Gość gość
to nie chodzi o to w jakim środowisku się obracamy, tylko na to jakich ludzi się wokół spotyka, choćby na ulicy

Gość faficzka282
oj racja racja...Wystarczy pojechać na wakacje do Hiszpanii żeby zobaczyć tą ogromną przepaść w wyglądzie... Bardzo rzadko mi się zdarza spotkać na ulicy przystojnego mężczyznę, z kolei ładnych kobiet w Polsce nie brakuje. To również widzę na popularnym portalu randkowym. Z 429 mężczyzn którzy odhaczyli mnie jako "atrakcyjna" tylko 2 facetów mi się spodobało... Za to często widuje profile atrakcyjnych kobiet ( i od razu dodam że lesbijką nie jestem)

Gość gość
wejdź na fejsa jeśli masz i obczaj wszystkich swoich męskich znajomych obiektywnie.

Gość gość
portale randkowe są pełne desperatów, brzydkich, niewykształconych chamów, bez aspiracji. Niestety

Gość gość
Tutaj tez, kiedys nawet nie wiem po co dalam mail typowi z Kafe, okazalo sie totalne paskudztwo, zaniedbane i jak natretne ! Tutaj siedza sami najgorsi faceci wywaleni z for dla facetow, najwieksze nieroby zyciowe i przegrancy 🖐️

Gość gość
ja mam ładny bęben lekko owłosiony :P ale myje sie codziennie.

Gość gość
to może go spal :P

Gość gość
oblechy i prosiaki

Gość gość
niestety polacy nie grzeszą urodą a chcieliby mieć modelki za dziewczyny

Gość gość
No nie.

Gość gość
Znowu ta sama idiotka zakłada ten sam temat. 2 dni temu pisałaś to samo. Zgłaszajcie ludzie tego babskiego chama i temat do usunięcia. Klikajcie w zgłoś.

Gość gość
Wiadomo, że nie jest miło słuchać prawdy o sobie, ale faceci naprawdę o siebie nie dbają. Mam 19 lat, więc spotykałam się z kilkoma na randkach, nic więcej, bo wcale nie zaiskrzyło. Jeszcze chłopaki w moim wieku są zadbane, ale ci starsi to była porażka. Nie będę z kimś nawet jeżeli jest super miły czy ma pieniądze, ale jest dla mnie za brzydki czy zaniedbany. Żadna z moich koleżanek też by nie była. W związku MUSI być chemia, a jaką chemię można mieć do kogoś kto siłownię omija szerokim łukiem, twarz i zęby zaniedbane, ubrania jak ze śmietnika, ogólne wrażenie MASAKRA? Nie chciałabym, żeby koleżanki się ze mnie śmiały ze spotkań z kimś takim, poza tym to jest naprawdę odpychające.

Gość prawictwo pospolite 193
tacy brudasy , ze brałem dzisiaj prysznic rano

Gość gość
pół biedy jak omija siłownie, wielu omija prysznic :O

Gość prawictwo pospolite 193
bo ten temat brzmi żałosnie . Tak jakby ktoś chciał na siłe wciskać ze polscy męzczyzni to brudasy a kłamstwo powtarzane 100 razy staje sie prawdą .

Gość gość
wy przez powtarzanie jacy jesteście super hiper mc chcecie aby kłamstwo stało sie prawdą.

Gość gość
kłamstwo nie stanie się prawdą bo każda dziewczyna ma w domu net, tv i widzi facetów u nas a np. zadbanych Włochów, nie wiem czy oni mają nas za kretynki bez oczu czy jak każde jedno paskudztwo myśli, że należy mu się modelka, modelkę to miał ale Ronaldo :D