Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

drogie mamy 6 i 5 latków

Polecane posty

mam problem z dziećmi mianowicie córka lat 6 poszła do 1 klasy syn lat 5 poszedł do zerówki mój problem polega na tym że obecnie mieszkam sama a dzieci kończą o różnych porach...

zaprowadzam ich na 8 jednak córka konczy o 11:25 a syn o godzinie 13:35 i teraz pytanie co mam robić z córką przez dwie godziny? przychodzić po nią i czekać z nią na syna 2 godziny? do domu jej nie zaprowadzę bo mamy ponad kilometr i nie zostawię jej samej.

Gość gość
Zapisz dzieci na swietlice

Gość gość
Beda czekaly na siebie tepa strzało

Gość gość
Mam podobnie,ale mój syn może zostać w świetlicy

Gość gość
A ja swoje dałam do jednej klasy tzn jedno poszło rok wcześniej. Oboje są w tej samej klasie kończą razem a jak jedno zachoruje to lekcje bierze od drugiego. Fajna sprawa mogłaś wcześniej pomyśleć ;)

chciałam posłać córkę rok wcześniej do szkoły bo jest duża ale dyrektorka się nie zgodziła, do jednej klasy by nie chodzili bo nie chciałabym nawet-nie lubią się, niech mają szanse odpocząć od sb.

u nas jest obowiązek odbierania dzieci, nie ma możliwości by dziecko wracało samo przed ukonczeniem drugiej klasy. Hm owszem zaczęłam wcześnie ale to nie znaczy że wcześnie skończę, planuje mieć jeszcze dzieci.

Gość gość
planujesz jeszcze dzieci... ale z kim z D czy P ?? a może masz już nowego ? :)

Gość gość
zmij skróty przygłupie nie czaisz ?? nie bd ci tłumaczył bo i tak nie zrozumiesz...

Gość gość
czyżby już koniec z którymś z nich, a może obydwaj uciekli ?? jeszcze kilka dni temu byłaś taka zakochana, ach... jaka szkoda

Gość gość
To nie od dyrektora zależy czy dziecko pójdzie wcześniej. Dziecko przechodzi badania psychologiczne i pedagogiczne. Moja córka miała wszystko ponad normę więc nie było problemu. Zdaje z nagrodami także wiem że zrobiłam dobrze

Gość gość
Nie czytaj tych debilnych wypocin. Co do pytania to fakt, nie ciekawie. Teraz pol biedy bo w miare cieplo jest i mozesz przeczekac ale pozniej gdy zaczna sie deszcze i sniegi to kolorowo nie bedzie. Pigadaj z Pania dyrektor czy moglabys w drodze wyjatku, nawet za doplata zostawiac dziecko w szkole. Moze sie uda. W sumie co to za zasady, ze swietlica jest dla dojezdzajacych?! Szkola jest dla wszystkich dzieci. Jak to nie zadziala to pisz do kuratorium, ze dyskryminuja dzieci.

póki ciepło będę z nią czekała na syna na placu zabaw, pod koniec października wróci moja mama to córkę będę zaprowadzała do domu i będę jechała po syna rowerem.

Gość gość
Mieszkasz sama? Mamuśka z chaty was wywaliła? Ty i te twoje problemy... rzyg

Gość gość
Sama rozwiązała problem, ale najpierw trzeba było na forum pozawracać d/u/pe :-)

Gość gość
A zimą też rowerem? Nie możesz jeździć samochodem?

Gość gość
Ta wsiowa bieda i samochod? nie zartuj :-D rower to szczyt marzeń.