Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel2006

fajne cwiczenia na odchudzanie

Polecane posty

hej, bardzo chciałabym zrzucić 5-8 kg do pazdiernika, zna ktos jakies fajne cwiczenia dla osoby, ktora przez ostatnie kilka lat nie uprawiala zadnej aktywnosci fiz? bede wdzieczna za kazda wskazowke :)

Gość gość
dużo seksu ale jako aktywna a nie bierna

Gość gość
Fajne cwiczenia? Od odchudzania to jest zbilansowana dieta, zero cukrow, malo wegli duzo bialka odrobina tluszczow, jesc 4 5 razy dziennie. Cwiczenia sa dodatkiem. Dieta to 70 % ia najlepsze na spalanie sa cwiczenia cardio, truchtanie, nie szybkie sprinty! Orbitek, schody, wchodzenie pod gore. Tyle.

Gość gość
moze zacznij uprawiać jakiś sport? dobre jest bieganie, jazda na rowerze, zeby schudnąć tylko przez diete musiała bys sie głodzic, a chyba nie warto :)

Gość gość
Ja polecam ćwiczenia z Chodakowsk, super rzezbia sylwetkę sylwetkę, jeśli nie masz kondycji to na początek dobry będzie skalpel, no i oczywiście nie objadaj się

Gość gość
Kuzynka mówiła o jakiś tabletkach na odchudzanie, że zna skuteczne. Po jakimś czasie jak sama nie mogłam znaleźć niczego wartego uwagi dopytałam o jakie chodzi. Powiedziała że o Foreverslim. Zamówiłam więc bo jej ufałam i się nie zwiodłam. Tak jak na inne na mnie rónież to zadziałało. Schudłam 11kg stosując diete oraz Foreverslim.

Gość gość Dusia
Ale same ćwiczenia to nie wszystko, do tego potrzebna i dieta i jakiś środek wspomagający odchudzanie, ja akurat wybrałam foreverslim, i nie ukrywam, ze jestem zadowolona

Gość KamilaCX
Cwiczenia to jedno, jednak u mnie wszystko wszystko super się zgrało, dopiero jak zastosowałam foreverslim