Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

A偶 po sufit !

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Wczoraj byl 1 ocinek, myslalam,ze bedzie to fajny serial a to porazka, dno dna ! Reklamowali,ze to serial dla calej rodziny a to syf, zniesmaczyly mnie sceny z Pazura i jego wzwodem, to zenujace bylo, wgl.tragiczni aktorzy,ktorzy graja dzieci serialowej pary. Masakra. oderwane od rzeczywistosci wszystko, sztuczna gra Pazury i Olszowki, ale to moje zdanie a wasze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋, jedna wielka 偶enada. Pazura z tym wzwodem obrzydliwy, oble艣ne doros艂e dzieci tych po偶al si臋 Bo偶e ma艂偶onk贸w. Olsz贸wka w艂azi na imprez臋 szuka膰 syna. No absurdy za absurdami. Kariera Pazury sko艅czy艂a si臋 na "Ch艂opaki nie p艂acz膮" i ju偶 nic nie wykrzesa z siebie no i oczywi艣cie bo jak偶e by inaczej nachalna reklama Apartu. Sko艅czy si臋 ten ch艂am na jednym sezonie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 po zwiastunach przypuszcza艂am 偶e niewypa艂, ale 偶eby mie膰 prawo ocenia膰 postanowi艂am dotrwa膰 do ko艅ca odcinka, chocia偶 by艂o to bardzo ci臋偶kie zadanie, ju偶 po pierwszych minutach si臋ga艂am po pilota... Masakrycznie sztuczna Olsz贸wka, Pazura te偶 nie lepszy, dzieciaki jeszcze gorsze, a te odzywki i teksty, scena ze wzwodem 偶enuj膮ca, z piel臋gniark膮 tak samo, potem jeszcze pr贸bowali p贸j艣膰 w tragedie i smutki- jeszcze gorzej, a najbardziej bij膮 w oczy te pomieszczenia- typowa polska rodzina po prostu, przecie偶 ka偶dy w takim luksusie 偶yje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak dla mnie te偶 dno, podobnie jak wszystkie seriale na TVN, dno i gowno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TVN zawsze jak nakr臋ci艂 jaki艣 serial to m贸wi o nim bez przerwy .Masakra jaka艣 jak widz臋 pazure zaraz mam przed oczami 13 posterunek i cho膰by ska艂y s r a 艂 y tak b臋dzie.Nie podoba mi si臋 wola艂am ten z brodzik .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie najbardziej dziwi fakt, ze niby " dobrzy aktorzy" zgadzaja sie na udzial w czyms takim! A mogli zrobic to normalnie. Wyjezdzaja z akcjmi jak z komedii zalosnej komedii, a potem dramaty. Irracjonalna rzeczywistosc. Synalek jak uposledzony a mieszka u kumpla na bogato. Imprezy przesadzone na wzor Hamerykanski. Pazura nie potrafi grac powaznie. Ja bym lepiej zagrala. Oczywiscie problemy z kasa w wnetrzach za grube pieniadze. Ale to juz ciul. Najgorsze bylo to, ze po prostu meczylam sie sluchajac tych dialogow. Wgl.ni to komedia ni dramat. TRAGEDIA zenujaca fabula .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chata pe艂na Raff贸w by艂a lepsza:), tam syn mieszka艂 z koleg膮 i 艂adn膮 dziewczyn膮, rodzice mieszkali z dziadkami, c贸rka zakochuje si臋 w narkomanie, pobita zjawia si臋 w domu, rodzina fajna i kochaj膮ca si臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po pierwszym odcinku mia艂am mieszane uczucia, obejrza艂am w necie drugi. I jest o wiele lepszy, chyba b臋d臋 jednak ogl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zobaczymy za tydzien, czy warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie warto. U艣wiadomi艂am sobie, 偶e przez takie seriale jak ten mam problemy w prawdziwym 偶yciu. To, w jaki spos贸b oni si臋 do siebie zwracaj膮 to jest jak 偶ywcem wyj臋te z brazylijskiej telenoweli. I z r臋k膮 na sercu musz臋 przyzna膰, 偶e czasami sama si臋 tak zachowuj臋. Co w prawdziwym 偶yciu, w relacjach z m臋偶czyznami przynosi ca艂kiem odwrotny skutek. Takie seriale nie powinny powstawa膰, by nikt z niego nie powiela艂. Te ich PROBLEMY.. Olsz贸wka z Pazur膮 zachowuj膮 si臋 jakby mi臋li po 15 lat i w k贸艂ko prze偶ywali sw贸j zwi膮zek. Mam nadziej臋, 偶e to szybko zniknie z anteny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie jak dorastaja im dzieci i zaczynaja sie wyprowadzac wlasnie przezywaja swoj zwiazek od nowa jakby mieli po 20 lat i byli bezdzietni , wiem to z doswiadczenia serial mnie nie porwal ale da sie zmeczyc jak nie ma co robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Australijski by艂 lepszy Mogli by nakr臋cic' Do diab艂a z krymina艂em, nowozelandzki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najwi臋kszym minusem tego serialu jest yo, ze jest on zwyczajnie sztuczny i na si艂臋, chcieli zrobi膰 rodzinny serial, ale nie wysz艂o, tvn nie umie robi膰 takich seriali, wielkomiejskie o bogaczach jeszcze im jako艣 wychodz膮, dlatego prawo agaty da艂o si臋 ogl膮da膰, ale nigdy nie zrobi膮 czego艣 takiego jak dom nad rozlewiskiem czy nawet troch臋 m jak mi艂o艣膰, gdzie czu膰 ten spok贸j, rodzinn膮 atmosfer臋 itp. aktorzy si臋 staraj膮, ale nie pasuj膮 do r贸l, zw艂aszcza "stare ma艂偶e艅stwo", za du偶o tu podtekst贸w seksualnych i w膮tk贸w stricte komediowych, kt贸re psuj膮 rodzinny klimat i nieprzyjemnie si臋 to ogl膮da np. z dzie膰mi, niewypa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedynym plusem tego serialu jest Olsz贸wka, innych plus贸w ju偶 nie dostrzegam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sztucznie deklamowane dialogi, gra beznadziejna. Wypasiona chalupa gdzies w najdrozszej Gdyni, katastrofa

Udost臋pnij ten post