Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obłąkaniec jeden!

Polecane posty

Gość gość

Mój facet wystawia mnie do wiatru przez całe życie. Teraz pojechał sobie na wakacje na Teneryfę z koleżkami, a ja siedzę sama w domu i to w dodatku bez środków do życia, bo ze swojej wypłaty musiałam mu jeszcze na wyjazd pożyczyć, a teraz zapier***am od świtu do nocy, żeby jak wróci niczego mu nie brakowało. Zapytacie czemu pojechał sam? Bo tak chciał, bo nie chciał jechać ze mną... W dodatku chyba ma romans, bo dziwnie się zachowuje. Odkąd pojechał rzadko do mnie dzwoni (no to jeszcze mogę zrozumiec, bo drogo), ale pisać mógłby, ma tam w końcu internet! Kiedy pytam co robi odpowiada, że jest z kolegami w knajpie, że świetnie się bawi. Kiedy piszę, że go kocham i tęsknie odpowiada w stylu "spoko", "acha". Jego matka ostatnio do mnie dzwoniła i wyzywała mnie od naiwnych, bo on ma na boku jakąś laskę, a ja o niczym nie wiem, prawde mówiąc wysmiewała mnie. A ja jak ta głupia kocham go mimo wszystko, pomagam mu, dbam, wierze, że kiedyś pójdziemy do ołtarza i będziemy żyli długo i szczęśliwie. Tylko muszę poczekać, przeczekać złe czasy, a moja cierpliwosc zostanie wynagrodzona. Jestem załamana :(

Gość gość
oh ja też mojego kocham najbardziej na świecie, oddałam mu wszystko, wspieram finansowo .... jestsensem mojego życia ....jest mi bardzo smutno że kocha inna zamiast mnie