Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBT

Skąd wiecie, że...wpadłyście nowo poznanej osobie w oko?

Polecane posty

Gość gość
Ale oczko puszcza w trakcie rozmowy :)

Gość Raficzek
"Poczułam satysfakcję, dziękuję usmiech.gif" A prosze bardzo i vice versa :D Fajnie, że komuś przydała się moja opinia, miłe uczucie... A Ty Broken się nie śmiej ze mnie...;> Ja tylko opisuje swoje obserwacje...Ogólnie bardzo mocno skupiam się na potrzebach drugiej strony w kontaktach międzyludzkich zarówno w pracy jak i w życiu prywatnym. Można z tego czerpać wiele korzyści. A ludzie na prawdę patrzą na rzeczy mało ważne a gubią to co jest najistotniejsze po drodze. Człowiek jest tylko człowiekiem i nic więcej... Ja z tego tematu i tak czuję niedosyt dlatego, że chciałbym aby jakaś miła i inteligentna Pani opisała podobnie sytuację ale z perspektywy kobiet...Ja bardzo chętnie poznał bym takie opinie...

Gość gość
Doszłam do wniosku, po tych analizach, że tak naprawdę dopóki jasno nie zostaną wyrażone intencje, to "wpadnięcie komuś w oko" jest równoznaczne, z prognozą pogody: albo się rozpada, albo nie :D

Gość gość
I cisza...

Gość Raficzek
Popieram:D

Gość gość
Pisze do wrozki i wiem co o mnie on mysli. Podaje Wam namiar na moja wrozke; tarocistkasofii@wp.pl