Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wiekunwasze mamy zostaly babciami?

Polecane posty

Gość gość
Mama 39 teściowa 44

Gość gość
Gosciu z 9:51 na pewno to bedzie dziecko takiego mlodziutkiego przyglupa jak ty...

Gość gość
gościu z 9:51 jeżeli ktokolwiek będzie się śmiał to tylko dziecko takiego przygłupa jak ty... Mama 50, teściowa 63. Dopóki nie weszłam na kafe do głowy mi nie przyszło, że mam starych rodziców (różnica 36 mama i 40 tata). Dopiero na kafe dowiedziałam się, ze dzieci się ze mnie śmiały a ja mam traumę z tego powodu i oczywiście nie mam kontaktu z rodzicami.

Gość gość
"Ale wy macie stare rodziny myslicie ze jak urodzicie dziecko kolo 40 to daciemu wszystko ale daciemu tez wstyd bedzie mialo 10 lat a mama kolo 50 i beda sie z dziecka smiali ze zamiastmamy ma babcie " Ja jestem dzieckiem z wpadki, urodziłam się kiedy moi rodzice mieli po 39 lat. Nikt się nigdy ze mnie nie śmiał. :D

Gość gość
39..

Gość gość
Moja rowniez 39:)

Gość gość
Ale tu sporo młodych mamusiek ... A przecież na kafe odpowiedni wiek rozrodu to 35++ haha czyli wnuki dopiero kolo 70 tki !! Czyli wasze mamy zostały babciami a wiele kafeterianek dopiero szykuje sie w ich wieku by zaciążyć -spotkają sie przy piaskownicy ! Oczywiście tylko na kafe młodzi 50-60 letni rodzice skaczą jak motyle wokół swoich pociech itp .

Gość gość
9:51 Moja mama miała 38 lat jak mnie urodziła i nikt się nie śmiał, że mam mamę jak babcię, mnóstwo moich znajomych miało rodziców w tym samym wieku co moi rodzice. Gdzie Ty żyjesz?