Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotna 30 umowilam sie przez neta na minete

Polecane posty

Gość gość

Umowilam sie z 25 latkiem w hotelu na minete chcial mi jeszcze zaplacic za wylizanie mnie ale kasy nie chce poprostu jestem spragniona czulosci nie robilam tego od 2 lat. Dobrze robie?

Gość gość
Jezu tez bym chcial zaplacilbym ci 100zł za ta przygode

Gość gość
dobrze, tylko się ładnie ogol i podmyj, żeby śledziem nie trąciło ci z cip/ska :)

Gość gość
Dobrze zrobił tę minetkę? Sama moze tez z czegos podobnego skorzystam, dlatego pytam.

Gość gość
No jeszcze nic nie bylo dopiero sie umowilismy na sobote. On nie chce seksu i mi to odpowiada chce mnie tylko wylizac. A cipke mam zadbana zadnym sledziem nie traci.

Gość gość
nie zrobił bo roznosiła rybi sfoąt po całym hotelu

Gość gość
często umawiam się w necie z kobietami na małe figielki,większość chce robić to tylko z tym jednym,jedynym,ale na szczęście są kobiety które chcą spotykać się dla przyjemności...

Gość gość
A ja też mógłbym? Mam 22 lata i jęzor jak łopata.

Gość gość
22:03 co za kretyn, brudas jeden, wyszoruj sie, a potem do komutera.

Gość gość
Niby ma 25 lat a jakis bogaty jest stac go na hotel mysle ze to fajny pomysl. Tak mi sie chce byc dokladnie wypieszczona a faceta znalesc do stalego zwiazku nie latwo.

Gość gość
dobry masaż erotyczny zakończony super minetą to jest TO !

Gość gość
zapraszam chętną panią z Puław,choćby w piątek...

Gość gość
umowilbym sie na minete z kobieta lizalbym tak dlugo jakbys chciala

Gość gość
do 22:08 ale wy przecież kasy szukacie i dóbr doczesnych,facet to tylko dodatek...:o

Gość gość
autorka umowisz sie na minete?

Gość gość
jak by ten koles miał kase to by se do konkretnej d***** pojechał za 150, a nie brał jakas laski w ciemno. wiec to jakis napalony jurek ogorek na 100%

Gość gość
Tzn? Myslisz ze kit mi wciska i nie przyjdzie na spotkanie?

Gość gość
Ja bym przyszedł.

Gość gość
o to jest fajne :D

Gość gość
"dobry masaż erotyczny zakończony super minetą " *-*

Gość gość
może przyjedzie, ale to jakaś niedorajda skoro nie wie jak zar/uchać

Gość gość
Tu nasza rozmowa Oczekujesz ze kobieta bedzie placic? Od: anita piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 20:48 Nie ;) Twoja odpowiedź:02.09.2015 21:02 Czyli co ty chcesz placic za same lizanie? Czy bardzo mokra cipka z duza iloscia sluzu to dla ciebie problem? piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 21:10 Tak za samo lizanie. Wlasnie o to chodzi zs bardzo to lubie i im bardziej mokra tym lepiej. Twoja odpowiedź:02.09.2015 21:27 Ile masz lat i skad jestes? Ja mam 31 jestem normalnej budowy ciala zadbana. Nie interesuje mnie sponsoring nie chce pieniedzy. Interesuja mnie spotkania oparte na pieszczeniu sie i dlugim lizaniu bez penetracji. Nie mam lokumlokum, masz pomysl gdzie mozna sie spotkac? piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 21:30 Mam 24 lata i mam nadzieje ze mój wiek nie bedzie problemem. Jestem z Lublina. Mysle ze mozemy gdzies samochodem jezdzic, w jakies spokojne miejsce. Twoja odpowiedź:02.09.2015 21:44 Samochod odpada bo lubie to robic na lozku. piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 21:46 A skad jestes? Moze hotel? Twoja odpowiedź:02.09.2015 21:54 Ja lublin. piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 21:55 To super. Mozna jakis pokoj wynajac w hotelu ok? Twoja odpowiedź:02.09.2015 22:00 Ale ty placisz za hotel? piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 22:04 Jasne ze tak. Twoja odpowiedź:02.09.2015 22:06 Ok. A czego ty oczekujesz? piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 22:08 A o co dokladniej pytasz? Twoja odpowiedź:02.09.2015 22:09 Czego oczekujesz ode mnie? piotrch9...@gmail.com napisał/a:02.09.2015 22:13 Tak jak juz pisalem - chce Cie piescic i niczego niczego nie oczekuje za to. Twoja odpowiedź:02.09.2015 22:17 Kiedy mozemy sie spotkac? W piatek pasuje ci? I ile czasu bys chcial spedzic w hotelu? Lubie wzajemne pieszczoty wiec mam nadzieje ze lodzika dasz sobie zrobic?:)

Gość izzyrider
Ja jestem z Poznania. Potrafię starannie pieścić kobietę po całym ciele oraz wykonam pieszczoty oralne sromu i łechtaczki. Spotkanie nieodpłatne, Pani zabezpiecza lokum lub ewentualnie pojazd. Zapewniam pełną higienę i dyskrecję. Kontakt: izzyrider@interia.pl

Gość gość
O ludzie nie dość że wstydu nie macie to i rozumu! Ile syfu naprzenosicie tym sposobem? A autorka to chyba 31letnia dzieiwica, która nagle się obudzila i nie wie jak zacząć, wiec oral na dzień dobry, potem pewnie anal a "cnotę" do ślubu chce trzymać

Gość gość
kobieto a nie boisz się?

Gość gość
Świat się kończy!!! Rozmowa z konduktorem w pociągu jest ciekawsza niż ta wklejka, bo on wypisuje kredytowy z uśmiechem. Autorko, naprawdę jedyną rzeczą jakiej oczekujesz od faceta jest język? Bez chemii, dreszczy i całej reszty?

Gość gość
A widzieliście się na zdjęciach? Gadaliście przez telefon?