Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto poslubi mojego syna ogladał ktos?

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakas- sami dziwni kolesie , skad oni ich wzieli ? :O A " najlepszy" ten łysy paker :D I jaki chamski do tego

Gość gość
nie wiem czy wiesz ale ten program jest wyreżyserowany, grają w nim aktorzy amatorzy, taki reality show :O w poprzedniej edycji był facet który rzekomo był bogaty, dom luksusowy, matka paniusia, ludzie z internetu go wyśledzili, jego prawdziwe dane i mieszka ...w bloku na śląsku a nie w willi To taka sama sciema jak Ugotowani, Rozmowy w toku, Idealna pani domu i inne tego typu programy, nie wierz w to co widzisz na ekranie, tam nie ma przypadków

Gość gość
Nawet jak to aktorzy to mogli wybrac chociaz o jakis wyjsciowych twarzach :O

Gość gość
Akurat w Ugotowanych ludzie sa we wlasnych domach, wiem, bo znajoma brała udział. Natomiast w tym programie nikt przeciez nie mowi,ze wille sa wlasnoscia matki czy syna , nie ukrywa sie,ze to scenografia. conie zmienia faktu, ze program jest kretyński.

Gość gość
a znajoma pewnie businesswomen albo trenerka fitness? zwyczajnych ludzi do takich programów nie biorą, musi byc ładne mieszkanie najlepiej lux, ludzie młodzi piekni i wykształceni, koniecznie wyborcy PO