Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaaa193

Gdzie szukać pracy

Polecane posty

Gość Martynaaa193

Nie mam pojęcia kim chcę być i co robić. Skończyłam Europeistykę. Teraz studiuję Stosunki Międzynarodowe (mgr) i Lingwistykę stosowaną (czyli 2 języki). Kocham języki, których się aktualnie uczę (mam do nich talent), ponadto interesuje mnie praca w instytucjach Unii Europejskiej. Nauczycielstwo - odpada! Zastanawiam się jak te nabyte umiejętności w przyszłości połączyć i gdzie oraz jako kto szukać pracy. Znam 3 języki i miałam praktyki związane z funduszami Unii Europejskiej. Ktoś z was był w podobnej sytuacji lub słyszał o kimś kto znalazł pracę? Proszę o wszelkie nawet najmniejsze informacje.

Gość gość
Na ulicy prostytutko

może jakieś pierdołowate stanowisko w banku..? no nie wiem, z takim wykształceniem to ludzi od groma, bo to każdy bałwan może skończyć

Gość gość
Prostytutka to twoja matka która wys/rala takie go/wno jak ty, prymitywie wyżej. A Ty autorko zostań tlumaczem przysieglym.

Gość gość
Tak to już jest jak się wybiera c*****e kierunki studiów :) i brak roboty. Pakuj sie i za granice

Gość waćpanna fru
autorko, zostań księdzem, teraz i kobiety mogą, przynajmniej na zachodzie, alternatywa to kasa w markecie, więc do wyboru

Gość Martynaaa193
Czemu nikt na tym forum jest taki złośliwy??!! Przeczytałam programy studiów każdego kierunku każdej szkoły wyższej w promieniu 150 km od mojego miejsca zamieszkania (bo tylko na utrzymanie się w pobliżu mnie stać). Żaden mnie nie zainteresował, a zwłaszcza te informatyczne i techniczne. Nie będę studiować czegoś wyłącznie po to, żeby mieć zapewnioną pracę, jeśli przez 40 lat mam żyć zestresowana, bo nienawidzę swojej pracy.

Gość Martynaaa193
*większość jest taka złośliwa i uważa niektórych ludzi za gorszych?

Gość gość
wiesz co wydaje mi się że sporo ofert pracy możesz znaleźć na gowork, tam są również różnego rodzaju kursy..

Gość gość
ja żeby znaleźć prace poszlam na kurs administracyjny a dokładniej na kurs na pracownika administracyjno-biurowego do zakładu doskonalenia zawodowego www.zdz.lodz.pl podniosl moje kwalifikacje i pomogl mi znaleźć lepsza prace

Gość gość
Jeżeli kochasz języki obce to zacznij prace w korporacjach(Customer service,Helpdesk itd.).Wiele takich znajduje się w dużych miastach.Głownie Kraków,Wrocław,Warszawa Do Instytucji Europejskich bez znajomości sądze że niemożliwe.