Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy się nie ożenię! Nawet nie chcę być w związku

Polecane posty

Gość gość

bo kobiety kłamią i zdradzają! Po co mi być kłębkiem nerwów i stale szpiegować i się zastanawiać, czy faktycznie jest z koleżanką czy mnie zdradza z jakimś bad boyem imprezowiczem... po co mi to?

Gość gość
Ok. Trzymaj się.

Gość gość
Dobrze kombinujesz,byleś sie nie spedalil. Musisz tufte od czasu do czasu ukuć:-P

Gość gość
Też się nigdy nie ożenię jak widzę jak dzisiejsze dziewczyny się zachowują to chce mi się rzygać! Piją, ćpają, imprezuje aż im się film urwie, latem tak darły japy na ulicach, że spać nie można było, walą się z kim popadnie byle by miał ciało modela... po prostu żałosne są. Znałem osobiście taką jedną (z reguły trzymam się od takich z daleka), leciała, na mnie ale problem w tym, że nie tylko na mnie! Jak pojawiał się jakiś model bad boy to natychmiast szedłem w odstawkę i stawałem się nie widzialny a jak nikogo takiego nie było w pobliżu to się stale kręciła przy mnie, żałosna idiotka. Nie mówię już o jej wątpliwej imprezowej przeszłości w której ćpała, chlała aż się zalewała w trupa i zdradzała swojego chłopaka idiotka...

Gość gość
no dzisiejsze dziewczyny to dno...