Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam isc do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem otóż spóźnia mi się okres od dwóch miesięcy...do tego ostatnio doszły takie objawy jak bezsenność,śpie malutko..a gdy już usnę budze się po 3 ,4 razy przykładowo na wakacjach było to np.od 1 potem pobudka pare razy do np.6 czy 7,śnia mi się ostatnio koszmary i to jest chyba powodem czemu nie mogę zasnąć,zrobiłam się ostatnio bardzo nerwowa i mam w sobie jakiś lęk ciężko to wyjaśnić..zaczynam się o siebie martwić ,ostatnio bardzo intensywnie ćwiczyłam(1,5-2 czasami 2,5 godzin dziennie) dawałam organizmoi jeden dzień regenrajcji może to jest przyczyna-przetrenowanie,nie wiem czy udac się do kogoś z moim problem czy przeczekać jeszcze ..jestem wykończona ,ale i tak zasnąc nie mogę (nawet biore ostatnio leki na sen ,ale nic nie dają)

Gość gość
dodam jeszcze , ze przestałam od jakiś dwóch tygodni kontrolować siebie..np.obgryzam paznokcie czego nigdy nie robiłam,w ogóle nie wiem , ze to robie tak jakby - lapie się na tym po fakcie..nie wiem co robić martwię się trochę o siebie

Gość gość
i do tego doszły mi jeszcze objawy takie..jak zacinanie i jąkanie...martwię się ..chciałam bym poważnych rad bo jestem skolowana i nie wiem co robić