Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona załamka

Chłopak nie chce mnie zabrac na imprezę rodzinną bo się pokłóciliśmy

Polecane posty

Gość ona załamka

Za nieco ponad tydzień są chrzciny dziecka siostry mojego faceta, on jest chrzestnym, więc musi na nich być, poza tym będzie sporo rodziny. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, jego rodzina mnie zna, zostaliśmy zaproszeni jako para, a ostatnio się pokłóciliśmy i on mi powiedział, że mogę tam wcale nie przychodzić i w ogóle on wolałby iść sam, zamiast się ze mną cały czas tam użerać... tak powiedział. Kłóciliśmy się ostatnio trochę, ale to jak w każdym związku. Czy to normalne, że mnie tak potraktował? Wszystko na tą okazję mam już kupione, sukienkę, buty, zamówioną makijażystkę i fryzjera, bo chciałam dobrze wypaść... Jestem załamana, że on tak mnie olał. Co robić w tej sytuacji??

Gość gość
tak, to normalne, tez bym zostawiła meza w domu jakby mi cały tydzień przed impreza d... truł

Gość ona załamka
Uważacie, że to jest w porządku co on mi robi z powodu głupiej kłótni??

Gość gość
a co ci robi....nie wyrzucił z domu, nie pobił, nie rzucił, po prostu go wk...ostatnio i che od ciebie odpocząć. to normalne, każdy czasem che,, lepiej tak niz zabrac i być wk...całą imprezę. a ty dziunia zajmij sie czymś i tyle, znowu nie o mija ciebie nie wiem jaki bal...a kieckę to załozysz z innej okazji. No chyba ze tak chicałaś sie pokazać jaka to nie jestes cudna , ze teraz masz straszny ból d...

Gość gość
Nie wiem co ty były za kłótnie, kto je prowokował. Napisałaś, że chłopak powiedział, że ma dosyć użerania się z tobą więc chyba miałaś w nich spory udział. Zresztą odnoszę wrażenie, że przede wszystkim to szkoda ci, że nie "pokażesz się" a nie relacji z chłopakiem. BTW, kto normalny korzysta z makijażystki i fryzjera na chrzciny, idąc tym bardziej jako zwykły gość? Może raczej przemyśl czy chłopak przypadkiem nie myśli o zerwaniu a nie o tym, że trzeba odwołać kosmetyczkę.

Gość kateeeee
Nie przejmuj się tymi sukami z góry. Czy pokłóciliście się z Twojej winy? Jeśli tak to powinnas przeprosić, a on powinien to zrozumieć. Rozumiem, kazdy czasem się kłóci, ale nie wyobrażam sobie żeby mój facet z tego powodu mnie nie zabrał na jakieś przyjęcie na, które zostaliście zaproszeni oboje... Ostatnio byłam na weselu, u kuzyna mojego faceta, kłóciliśmy się kilka dni o jakieś pierdoły, ale nie było nawet mowy o tym, abysmy nie poszli razem. Jesteście para, dosyć długo, jak to będzie wyglądac kiedy on będzie bez Ciebie? Nie wiem, dziwna sytuacja, ja wolałabym z Nim to na spokojnie wyjaśnić, chyba, że to jakiś gówniarz rozpieszczony, który wchodzi Ci na głowe...

Gość gość
Wszystko na tą okazję mam już kupione, sukienkę, buty, zamówioną makijażystkę i fryzjera, bo chciałam dobrze wypaść... xxxxx Jeszcze tipsy sobie zrób tępa wieśniaro 🖐️............

Ale to jest jego impreza i jego rodzina,więc o co masz żal?Pokłóciliście się i na jego miejscu tez bym nie chciała iść z facetem pokłócona.Po co?Bo mamy oboje zaproszenie?I co z tego skoro ktoś mnie wkurzył czy zranił.Poza tym chyba nie jesteś do końca normalna,że ta chrzciny się tak fiokujesz.To nie Ty jesteś tam gwiazdą.Współczuję facetowi bo teraz robisz z siebie Bóg wie jaką ofiarę bo co On Ci robi i biedna dziewczynka się nie pokaże taka odstawiona.Żałosne.

Gość gość
Wszystko na tą okazję mam już kupione, sukienkę, buty, zamówioną makijażystkę i fryzjera, bo chciałam dobrze wypaść... xxxxx Jeszcze tipsy sobie zrób tępa wieśniaro lapka.gif ............ Wieśniary i flejtuchy już się odezwały. Idź na imprezę z koleżankami.

Gość gość
Nie wieśniary i flejtuchy. Chrzest to nie rewia mody wieśniaro, ubieramy sie NORMALNIE i elegancko. To dziecko ma byc w centrum uwagi a nie ty w tym dniu, rozumiesz id/iotko?

LUDZIE! ale z was porabance :) dziewczyna napisala tylko, ze sobie wszystko pozamawiala na ta okazje-bo juz wczesniej byla mowa o tym, ze ma z nim isc, a Wy po niej cisniecie bo 'to dziecko ma byc w centrum uwagi'? Jestescie chorzy. :) jak ktos o siebie dba-to oznacza, ze chce dziecku chrzciny odebrac? hahaha :) a tak btw, nie idz z nim, poodmawiaj wszystko, skoro facet traktuje Ciebie jak wlasna kukiełkę, najpierw zaprasza-pozniej wszystko odmawia, przez jakas klotnie to daj sobie spokoj...odpuść :)

Gość gość
Jeszcze stringi załóż, włosy tlenione blond zrób, mocna szminka na ustach i dopiero wtedy możesz iść na chrzciny..... skoro lubisz sie stroić jak DZI/WKA :D ....w koncu ty musisz byc wazniejsza niz maluszek w tym dniu, prawda ? 🖐️

Gość gość
Badgal, zgadzam się z Tobą. Ludzie są p******i, serio. Jak czytam te komentarze to srać mi się chce. Tębe k***y i tyle.

Gość gość
weź papier i idź, lżej ci będzie:). tylko ręce umyj po

Gość ona załamka
Nie wiem czemu jest tyle wulgarnych wpisów pod moim adresem?? Pokłócilismy się o pierdołę, nie wiem czy to była moja wina, raczej nie. Oboje mamy trudne charaktery. Te chrzciny to będzie impreza na ok. 50 osób w lokalu i inne kobiety z rodziny tez skorzystają z kosmetyczki i fryzjera, wiem bo gadałam z nimi, co w tym złego? Chyba każda kobieta chce się ładnie prezentować na uroczystości rodzinnej, więc nie rozumiem tego jadu. Moim zdaniem mój chłopak zachował się niedojrzale i okazał brak szacunku do mnie, jest mi bardzo przykro z tego powodu.

Gość ona załamka
" gość dziś Jeszcze stringi załóż, włosy tlenione blond zrób, mocna szminka na ustach i dopiero wtedy możesz iść na chrzciny..... skoro lubisz sie stroić jak DZI/WKA smiech.gif ....w koncu ty musisz byc wazniejsza niz maluszek w tym dniu, prawda ? lapka.gif " X To że ty masz taki badziewny gust to nie mój problem. Jestem brunetką, nie farbuję włosów, tylko ułożę u fryzjera, makijaż będę miała delikatny dzienny, a jeśli w eleganckiej sukience koktajlowej wygląda się twoim zdaniem jak d***** to szkoda mi słów na twoje pustactwo.

Gość gość
Inne się wystroja a ona ma przyjść jak biedna krewna :D:D

Gość gość
Ku*wa ale ty jesteś pusta autorko wątku ! Jak możesz wykorzystywać taka uroczystość do własnych celów? Kosmetyczna na chrzciny? :D A dziecko na ostatnim miejscu ! :( weź się lecz !

Gość gość
Inne też ida do kosmetyczki, pisze przecież

Gość gość
Przecież to nie JEJ dziecko chrzczą, tylko dziecko siostry brata jej faceta. Czepiacie się.

Gość gość
Twoj facet autorko to głupi egoista :o

Autorka zachowuje się jak mała księżniczka,wylewa tu swoje żale i robi z faceta potwora zamiast się spotkać,porozmawiać jak dorośli ludzie i obgadać jakieś plany co dalej.Poza tym wkurzały mnie zawsze te rewie mody na uroczystości rodzinne typu chrzciny,komunie itp.Nie jest ważny sam sakrament czy dziecko tylko która lepiej się uczesze i ubierze.

Gość Taki_jeden_964
ona załamka Kłóciliśmy się ostatnio trochę, ale to jak w każdym związku. xxxx No ja się jeszcze nie kłóciłem więc nie pisz że w każdym związku się kłócą.

Gość ona załamka
Nie chodzi mi o uczesanie i ubranie, tylko o to jak potraktował mnie mój facet!

Gość gość
No cóz kłuciliscie sie i pewnie się boi ze może to popsuc mu zabawę nz imprezie. Odpuść. Długo jesteście razem?

Gość Taki_jeden_964
Długo jesteście razem? xxxx Przecież napisała.

Gość gość
Chłopak zachował się niedopuszczalnie, ustawia cię i próbuje rządzić. Nie daj się, bo przestanie cię szanować. Podejmij radykalne kroki.

Gość gość
Ja bym nie odwoływała kosmetyczki i fryzjera, lecz zrobiona na bóstwo w nowej kiecce poszła w miasto.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaki on naprawde jest i co mysli napisz do mojej wróżki, z której rad i wróżb często korzystam i jestem bardzo zadowolona. Ona konkretnei i szybko Ci odpowie. Podaje Ci namiary; tarocistkasofii@wp.pl

Gość ona załamka
Dzięki nielicznym osobom za wsparcie. Chrzczone będzie dziecko siostry mojego partnera, a on jest chrzestnym. Rodzinie właśnie powiedział, że chyba przyjdzie sam, bo między nami się ostatnio nie układa :/