Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartolomeon

Dziwna pieszczota zony. Jakie jest Wasze zdanie?

Polecane posty

Gość Bartolomeon

Cześć! Postanowiłem zabrać głos bo mam pewne pytanie dotyczące pieszczot podczas współżycia ale nie chcę pisać w dziale erotycznym bo tamten dział powinien zmienić nazwę na zboczeńcy. Zależy mi na rzeczowej odpowiedzi. W naszym współżyciu to żona jest osobą domunującą bo mówi, że tak lubi a ja w sumie nie mam nic przeciw. Jednak jej pieszczoty zaczynają powoli ewoluować w dziwną stronę. Pieszczenie językiem łechtaczki to nic niezwykłego i robimy tak prawie za każdym razem. Jednak wczoraj wieczór zażądała czegoś zaskakującego. Wypieła pupę w moją stronę, rozchyliła dłońmi pośladki i mówi, żebym lizał. Lizałem ale najpierw tak dookoła żeby nie dotykać samego otbytu ale się okazało, że ona chce właśnie bezpośrednio po otbycie. Też polizałem ale muszę przyznać, że trochę dziwnie się z tym czuję. Od razu dopowiem, że nie chodzi o brak higieny u żony. Jest bardzo czyściutka. Lecz mimo to mam świadomość, że przecież tym otbytem sra. Czy takie pieszczoty są normalne czy może ja przesadzam

Gość gość
Cóż. Niektórzy takie rzeczy lubią, innych takie rzeczy obrzydzają.

Gość gość
Rimming, nie słyszałeś?

Gość gość
to się właśnie nazywa rimming. :) musisz porozmawiać z żoną o tym czego chce i czy ty tego chcesz. To że jest dominująca ma się nijak do Twojego dyskomfortu. Możesz być ciamajdą, ale nikt do lizania d**y Cie nie zmusi. Musi Ciebie też to podniecać! :) powodzenia

Gość Bartolomeon
@ gość dziś Rimming, nie słyszałeś? x Nie. Nawet nie wiedziałem, że istnieje takie słowo. Zastanawiam się skąd Ona czerpie te pomysły. Bo lizanie otbytu nie jest jedynym wybrykiem. Niepokoji mnie trochę kierunek w jakim to wszystko ewoluuje.

Gość gość
tzn? może jest bardzo wyzwolona i temperamentna.

Gość gość
@ gość dziś "Możesz być ciamajdą, ale nikt do lizania d**y Cie nie zmusi.". Przeciez juz go zmusila :D Lizal jej doope XD

Gość gość
jak to skąd. z internetu, proste.

Gość gość
Norma.

Gość gość
@ Bartolomeon dziś @ gość dziś Rimming, nie słyszałeś? x Nie. Nawet nie wiedziałem, że istnieje takie słowo. Zastanawiam się skąd Ona czerpie te pomysły. Bo lizanie otbytu nie jest jedynym wybrykiem. Niepokoji mnie trochę kierunek w jakim to wszystko ewoluuje. x Jakie jeszcze wybryki? Co jeszcze wymyslila?

Gość bartolomeon
Co jeszcze? Różnie wymyśla. Każe mi np. lizać nogi co samo w sobie nie jest niczym niezwykłym ale żart w stylu, że szkoda, że nie żyjemy w dawnych czasach, bo chętnie wytresowałaby sobie jakąś służącą dziewczynkę do lizania stóp jest już cokolwiek dziwny, nie uważacie?

Gość bartolomeon
Dodała jeszcze, że córka sąsiadów nadawałaby się na taką służącą. Ja w szoku bo przecież tamta nie ma nawet 14 lat. Nie wiem czy to tylko żarty takie prawdziwe żarty czy żona zaczyna mieć jakieś dziwne preferencje?

Gość gość
Ostrzeż sąsiadkę jak Twoja żona interesuje się jej 14l-letnią córką. To chore ale masz żonę pedofilkę.

Gość gość
kurde, nawet nie wiedziałam że uprawiam riming i do głowy by mi nie przyszło, że to coś nienormalnego

Gość gość
Niedlugo bedziesz szczochy pil i gowno wpier/dalal. Wspomnisz moje slowa. '1 girl 1 guy 1 cup' buahahaha.

Gość Bartolomeon
Możesz się śmiać ale mi to też przyszło do głowy. Teraz każe lizać sobie otbyt a potem... Zresztą kiedyś już miała akcję z czymś niezbyt pięknie pachnącym delikatnie mówiąc. Kiedyś przyszła z pracy, zdjęła buty i mówi że czuć jej nogi. A potem przysunęła stopę pod mój nos i mówi żebym wąchał. Wziąłem to wtedy za żart taki niezbyt fortunny ale jednak żart a tymczasem dowiedziałem się, że wąchanie stóp to rodzaj perwersji seksualnej. Mam zboczoną żonę?

Gość gość
jeśli to byłaby żona a nie jakaś przypadkowa dziewucha to bym się skusił

Gość Bartolomeon
ja pieprze, nie wierze że daliscie sie złapać na taką prowokacje :D naprawdę myślicie ze istnieją mężczyźni którzy nie wiedzą co to rimming? i że nie kręci ich to? tak samo jak lizanie i wąchanie stópek swojej pani, ehh kafeterianie :D🖐️

Gość kubaL
nudne te prowokacje kurcze niech wymyślą coś innego lizanie dup i nóg i cip to się zrobiło już mało podniecające ehhhhhhh

Gość kubaL
nudne te prowokacje kurcze niech wymyślą coś innego lizanie dup i nóg i cip to się zrobiło już mało podniecające ehhhhhhh

Gość ChilliChill
Jeżeli jej sprawia to przyjemność a Tobie nie dzieje się krzywda, to w czym problem? Takie ma upodobania, a z kim ma realizować fantazje, jak nie z Tobą? Wszystko z nią OK, nic się nie martw, tylko liż ;)

Gość gość
dziś Nie jestem autorem ale jestem pewny ze to podszyw :D