Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlondiiM

Testujące w październiku 2015

Polecane posty

Gość BlondiiM

Cześć dziewczyny. Szukam wsparcia wśród starających się o dziecko. Mija juz kolejny cykl i nadal nic, ciagle jedna krecha. Z mies na mies czuję się coraz bardziej przygnębiona. Nie mam z kim pogadać a meza nie chce już zadreczać. Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji odezwij się...

Gość Julikaa
wiem co czujesz- ja jeszcze zadręczam mojego faceta- właściwie to on sam często zaczyna rozmowę.. z koleżankami w realu raczej nie rozmawiam, bo większość dzieciatych i nie rozumieją problemy... :( dużo wsparcia natomiast daje mi internet- zwłaszcza staraczki z ovufriend, bo wszystkie siedzimy w tym samym .... a Ty jak się trzymasz??

Gość BlondiiM
Dziękuję, że się odezwałaś :) ja staram się pozytywnie nastawić na cykl we wrześniu, obecnie jestem w 4dc więc testowanie byłoby w październiku - stąd temat forum. Mój M mówi że za dużo o tym myślę i mówię. Jak się nie starałam to zaskoczyło od razu, ale niestety poronilam w 9tc a teraz jak bardzo chcę dzidzi to nie wychodzi :( często zastanawiam się czy to nie przez to łyżeczkowanie... A ty Julka na jakim etapie jesteś?