Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spodniczki jesienia

Polecane posty

Gość gość

jak je nosic, by nie zmarznac? czy wypada ubrac spodniczke gdy jest chlodno?

Gość gość
a pasuje w ogóle mini do kryjących czarnych rajstop? i jaką kurtkę do tego krótką czy za tyłek?

Gość gość
a nie beda sie dziwnie ludzie patrzec ze chlodno a ja bez spodni? kumpela ostatnio sie zdziwila strasznie ze w 18 stopni chce ubrac sukienke...

18 stopni to jest ciepło! są różne rajstopy: cienkie, kryjące, bardzo kryjące, wełniane .... Ja nawet zimą chodzę w mini :)

Gość gość
Pończochy, rajstopy. Kolorowe, cieliste, czarne. Cienkie, bawełniane. Zależnie od kroju, długiści i koloru. Ja noszę płaszcz za tyłek, albo sweterek cienki ale do połowy łydki, jak lubisz, to i krótka kurtka będzie ok. Bardzo różnie ludzie noszą. A czy dziwne że zimno? Zimą noszą sukienki, to latem krótka spódnica z rajtkami nie będzie razić.

jakie rajstopy i jaka kurtka zależy od spódnicy :) Do letniej sukienki nei pasuja kryjące rajstopy. Natomiast jest taki wybór sukienek i spódnic. Są takie całoroczne, są zimowo/jesienne i letnio/wiosenne.

Gość gość
ja lubie kryjące rajstopy

Gość asiutka  1999
Ja noszę o różnych porach roku. W zimie czasem też. Wkładałam oczywiście rajstopy, a do szkoły w gimnazjum miałam blisko