Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET wspomina o dziecku

Polecane posty

Gość gość

proszę o wypowiedzi panie, które są w związku z facetem, który zaczął pierwszy mówić o dziecku i ile miał lat?

Gość gość
Niech sie oswiadczy i wezcie slub najpierw to porozmawiacie. Juz niejedna sie przejechala na widzimisię faceta, a potem płakała jak mu się odwidziało, a dziecko już w drodze. Mnostwo tu czytalam takich tematow.

Gość gość
Decyzja o dziecku powinna byc wspolna decyzja obu partnerow a nie chwilowym kaprysem jednego z nich...

Gość olga19933
Moj chcial miec 29l i tak na prawde 2lata kochalismy sie bez zabezpieczenia bo ja rowniez chcialam. W koncu soie udalo. Tyle ze nie zajmuje sie nim teraz bo zaslania sie praca ze jest zmeczony i musi sie narobic. A wszystko spadlo na mnie choc nie narzekam bo sobie radze. Wkurza mnie tylko ze dobry tatus jest tylki jak na spacery wychodzimy to wozka mi nie chce dac prowadzic.. Nie zaluje ze mam z nim synka ale chyba wolalabyn byc sama niz wkurzac sie na jego czasem glupie teksty

Gość gość
Mój kochany 33lat ja 26

Gość gość
Mój mi od początku randkowania gadal o dzieciach, ale myślałam, ze takbsie tylko dobrze "reklamuje", miał 24 lata wtedy. Tzn gadał, ze chce w przyszłości mieć rodzinę itd. Zamoeszkalismy razem, wzięliśmy ślub i stwierdziliśmy, ze już czas.. :-) mój się "doczekal" dziecka niedługo przed 30., ja miałam niecałe 25 :-)