Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłir

Do osób nieheteroseksualnych

Polecane posty

Gość kłir

Jaka jest wasza orientacja? W jaki sposób i w jakim wieku uświadomiliście ją sobie? Pogodziliście się z tym od razu, czy musiało minąć więcej czasu?

Gość gość
jestem biseksualna i nie mialam problemu sie z tym pogodzi, a wiedzialam w sumie od zawsze.

Gość gość
Ja też Bi ale bardziej homo

Homo. W wieku 16 lat, nie było jakichś szczególnych okoliczności, po prostu wcześniej się nie zastanawiałem. Dla mnie to było normalne, ale obawiałem się reakcji rodziny.

Gość kłir
A właśnie. I jak zareagowało wasze otoczenie ;)

Gość gość
Ja też jestem bi, ale bardziej na kobiety. Zewnętrznie podobają mi się kobiety i mężczyźni ale wiąrze się z dziewczynami. Jedyny problem jaki miałam to z rodzicami ale nie mieszkałam z nimi jak się dowiedzieli więc dało się przeżyć

Gość gość
ja powiedzialam mamie o moim biseksualizmie mimochodem, przy okazji jakiejs rozmowy. Reakcja byla rownie malo ekscytujaca.

Gość gość
Na mój biseksualizm zareagowali normalnie bo myśleli że mowie sobie tak o. Gorzej jak związałam się i zamieszkałam z kobietą. Znajomi zareagowali spoko

Jaka jest wasza orientacja? x aseksualna heteroemocjonalna x W jaki sposób i w jakim wieku uświadomiliście ją sobie? x że nie czuję tego co inni to chyba w wieku lat 18? a że to aseksualizm to chyba tak 2-3 lata później, z forum. x Pogodziliście się z tym od razu, czy musiało minąć więcej czasu? x ja nie myślę o sobie, że jestem inna akurat z tego powodu:D jakoś to będzie, wystarczy nikomu o tym nie mówić. kiedyś się popłakałam, bo ktoś mi na innym forum zaczął pisać, że mam się leczyć i że pewnie mam jakąś straszną chorobę hormonalną.

ja nie myślę o sobie, że jestem inna akurat z tego powodusmiech.gif jakoś to będzie, wystarczy nikomu o tym nie mówić. x a non stop o tym pieprzysz dzien w dzien od kilku lat :o no ale grunt to konsekwentnosc ;)

a non stop o tym pieprzysz dzien w dzien od kilku lat pechowiec.gif no ale grunt to konsekwentnosc oczko.gif x nikomu o tym jeszcze nie powiedziałam.