Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy przyjąć 10000 imigrantów z Afryki

Polecane posty

Gość gość

Wracając z pracy, usłyszałem w radio, że mamy przyjąć 10000 imigrantów z Afryki, czyli prawie pięciokrotnie więcej, niż zakładano wcześniej, bo Unia tak chce, a do tego wszystkiego, to właśnie imigranci mają dostać mieszkania komunalne. Czy ci komisarze unijni, to jacyś debile?

Gość gość
Przydaliby się skinheadzi, bo oni przynajmniej wiedzieli, co robić z kolorowymi.

Gość gość
To i tak nie tak duzo, ciekawie ilu juz ukrainitów u nas jest. U mnie w robocie jest ich od c***a:D

Wypierdalać na swój sektor. Narobili Amerykańce wojen na świecie, to niech teraz zbierają swoje żniwa do siebie.

Gość gość
Nie unia, ale niemcy. Ten sam kraj co pomógł rozwalić syrję i sprzedawał broń arabom. Zarobili miliardy, a teraz chcą swojw problemy zwalić no polskę. Niemcy sobie wybiorą najlepszych imigrantów, a do innych krajów prześlą najgorszy odpad. Zobaczycie, że tak będzie.

Gość gość
Rodacy Polacy czas sie zbroic!

Gość gość
We Wroclawiu jest mnostwo ukraincow. Moj kolega stracil przez jednego prace w szpitalu. Wiecie ze oni na rezydenturach dostaja dodatkowo 3500 netto tylo za to ze sa z ukrainy?

Gość gość
ja prl.. wkurza juz mnie ten temat. Kazdy ma swoj kraj, maja wojne? To niech s********ja na dol afryki a nie k***a jakies muzułmańskie p***y przyjezdzaja do europy i robia co chca. POWINIEN byc zakaz przyjmowania muzułmanów tak jak w Australii !!

Gość gość
Wy tylko pisac i gadac potraficie ale zeby wyjsc na ulice to juz ni chu ja... No chyba ze po kebaba idziecie to wtedy na ulice wychodzicie!

Gość gość
Ile osob wyszlo na ulice?! Ja bym mogla wyjsc. szkoda ze jestem teraz w szpitalu od 2 tyg i ni uja nie wiem kiedy mnie wypisza, bo mam zagrozona ciaze ! Jeszcze sie denerwuje bo mieszkamy w c******m panstwie

Gość gość
10000 to będzie na miesiąc. Pamiętacie jak jakiś czas temu była mowa o 2 tysiącach, wczoraj już mówili o 10000, a dziś jakiś gośc z urzędu migracyjnego powiedział w wywiadzie chyba w Rmf, że opracowują już plan na przyjęcie nawet 30000. Niemcy i Francją chcą i naciskają, aby przyjąć stały współczynnik lokacji (dla Polski by wynosił jakieś 5-6%). To znaczy, że Polska byłaby zobowiązana przyjmować ciągle 5% z dostających się do Europy. Obecnie do Europy co miesiąc dostaje się ponad 100 tysięcy imgrantów, ale z każdym miesiącem jest ich coraz więcej.

Gość gość
A powie mi ktoś po co oni przyjeżdżają do europy?

Gość gość
A ciemno się zrobi jak cholera fizycznie i psychicznie.

Gość gość
proponuję każdemu posłowi z PO-PSL dać po jednemu resztą obdzielić sympatyków oraz wyborców PO niech ich utrzymują, kształcą, stworzą miejsca pracy, leczą i asymilują, oczywiscie, za własne pieniądze, które i tak otrzymują z naszych podatków, ale przynajmniej nie będą dodatkowo nas doić

Gość gość
c***a i dac nie wode k***a

Gość gość
Mi jest tych ludxi szkoda glownie dzieci. Wiadomo ze sie boje bo wsrod nich sa tez dzichadysci ale trzeba jakos im pomoc.